Aniversare memorabilă pentru actrița din serialul „Sex/Life”

Sarah Shahi, cunoscută pentru rolul lui Billie din serialul „Sex/Life', difuzat de platforma de filme Netflix, a împlinit 42 de ani.

Aflați în pregătiri pentru filmarea celui de-al doilea sezon al serialului „Sex/Life', cei doi protagoniști au sărbătorit alături de cei dragi aniversarea actriței. După ce au fost protagoniștii unor scene fierbinți în serial, cei doi au dezvăluit, anul trecut, că sunt parteneri și în viața de zi cu zi. Sarah Shahi, 42 de ani, și Adam Demos – 37 de ani au început o relație la scurt timp după debutul filmărilor, descoperind că există o chimie puternică între ei.

Într-un interviu acordat revistei People, actrița avea să povestească:

„Ne-am întâlnit în cabina de machiaj și ne-am înțeles din prima. Avem exact aceleași gusturi în muzică. Aceleași gusturi la whiskey și tequila și am fost dată tare pe spate de el ca persoană și tot ce știam era că îmi doream mai mult'.

Sarah Shahi: Adam Demos, „iubirea existenței mele'

Sarah Shahi a acceptat să intre în această nouă relație la scurt timp după divorțul de actorul Steve Howey. Mamă a trei copii, Sarah a trecut și peste diferența de vârstă, care nu a contat în niciun punct al relației lor.

De curând, Sarah Shahi a împlinit 42 de ani, pe care i-a sărbătorit alături de copiii săi și de iubit.

Aceasta a scris pe rețelele de socializare: „Ei bine, cu grația lui Dumnezeu, am fost binecuvântată cu încă un an sub lună. Înconjurată de dragostea copiilor mei și de iubirea existenței mele, Adam Demos, inima mi-a fost plină. Ziua a fost simplă. Am dansat, am mers la film, am sărit în trambulină, am cântat… (…) Sub lumina palidă a lunii, am mulțumit stelelor norocoase pentru un alt an grațios. Ce și-ar putea dori mai mult o fată. La mulți ani mie!'

Și iubitul ei a lăsat un mesaj emoționant. Adam Demos a scris: „La mulți ani iubirii mele, casei mele, Sarah Shahi'.

Sarah ShahiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Cum a cunoscut-o Cabral pe soția lui, Andreea?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro