Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, dezvăluiri inedite despre fratele ei mai mic: „Nu pot să mă uit la Bebe”

Anamaria Prodan este extrem de mândră de cei trei copii ai săi. Sarah Dumitrescu și Rebecca sunt fiicele sale si ale lui Tiberiu Dumitrescu. Cele do uă se înțeleg foarte bine cu frățiorul lor mai mic, Bebeto, motiv pentru care fiica cea mică a impresarei a făcut câteva dezvăluiri despre acesta.

Sarah Dumitrescu a fost invitată la Xtra Night Show și a vorbit despre familia ei. Deși o mare parte din viața sa a stat în America, locul în care s-a dezvoltat în cariera sportivă, fiica cea mică a Anamariei Prodan iubește România. Ori de câte ori are ocazia petrece timp cu cei dragi, inclusiv cu fratele ei mai mic.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a spus la Antena Stars că Bebeto este îndrăgostit și la 13 ani ai lui are deja iubită.

„Am o soră mai mare și ea prima care face toate lucrurile. Prima care merge în club, prima care își face iubit. Vedeam cum merge cu ea și când venea rândul meu mai scoteam ceva, mai adăugam ceva. Păi… deja are. (n.r. – prietenă). Eu încă îl văd ca pe un bebeluș. Nu pot să mă uit la Bebe și să zic că Gata, a crescut!', a spus Sarah Dumitrescu, potrivit Libertatea.

De asemenea, fiica Anamariei Prodan și-a amintit și de bunica sa, regretata Ionela Prodan. Aceasta are doar cuvinte de laudă la adresa sa și a comparat-o cu mama ei.

„Îmi aduc aminte cât de mult mama și Anca au ținut la ea. Bunica a fost un om foarte puternic. Mă uitam la ea și o vedeam pe mama. Erau leite. Au avut aceeași personalitate. Mai întâi ne-au pus pe noi și apoi pe ele', a mai spus fata Anamariei Prodan.

Ca în orice familie, neînțelegeri au mai existat. Rebecca și Sarah au avut câteva discuții mai aprinse, însă Anamaria Prodan a intervenit de fiecare dată și le-a explicat cât de important este ca ele două să se iubească și să se susțină una pe cealaltă.

„Când eram mici mereu mă certam cu Rebecca și mama ne zicea să împărțim că suntem surori și că trebuie să fim cele mai bune surori. Mama s-a supărat de câteva ori pe mine, dar nimic grav. Când am făcut ceva mai întâi mi-a explicat și după m-a certat. A vrut să știm ce greșim și să corectăm. Cu mulți bani, fără mulți bani, mama ne-a dat întotdeauna totul. Aș fi fericită și cu un leu și cu 100', a spus Sarah Dumitrescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete