Cu ce se ocupă fata cea mică a Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu e cetățean american: „Am renunțat la tot, la vacanțe, la petreceri”

Sarah Dumitrescu e fata cea mică a Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu. Tânăra e plecată de ani de zile din România, e în America, țara în care și-a construit o carieră pentru care muncește zi de zi. Calcă pe urmele tatălui ei.

Sarah Dumitrescu are 22 de ani și e cetățean american. De mulți ani de zile e stabilită în America, acolo unde joacă la o prestigioasă echipă de baschet. Îl urmează în carieră pe tatăl ei, Tibi Dumitrescu a fost un celebru baschetbalist.

Pentru cariera ei, Sarah Dumitrescu a fost nevoită să renunțe la multe plăceri. „Este viața pe care am ales-o conștientă fiind că trebuie să renunț la «tot ce e pământesc frumos». Pentru mine, baschetul e viața mea. De la 10 ani joc baschet. Și atât. Antrenament și scoală. Și nu mă deranjează. Eu trebuie să fiu cunoscută ca Sarah Dumitrescu Prodan, nu ca fata Anamariei Prodan.

Da. Sunt fata Anamariei, dar am un nume puternic. Am renunțat la tot. La vacanțe. La petreceri. La dulciuri. Cam la tot. După două accidentări, revin încet și bine, tocmai datorită faptului că am avut și am o viața aproape perfectă! Am câteva zile de vacanță pe an și le trăiesc la maxim. Fără alcool (nu beau decât apă), fără nenorociri. Viața e frumoasă trăită frumos! Mereu în picioare. Niciodată în genunchi! Să știți că mama mea exact asta ne-a inoculat de mici. Demnitatea este cel mai frumos lucru pe care un om poate să-l dețină', a declarat tânăra pentru Click.

sarah-dumitrescu-in-america-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Sarah Dumitrescu a mai dezvăluit că nu are prea mult timp nici măcar pentru familie. „Îmi văd părinții mai rar și rudele. Am două antrenamente pe zi și școală. Nu am timp de nimic altceva. Dar așa m-au crescut părinții mei. De când am plecat la «boarding school», de mică, mama mi-a spus așa «de azi ești pe cont propriu ajutată de mine, dar totuși pe cont propriu. Te naști și mori singură și trebuie să te pregătești pentru ce e mai rău și greu în viață. Dar treci peste tot cu capul sus!».

Mi-am însușit lecția, chiar dacă mi-a fost greu. Azi sunt puternică și mândră de mama și de frații mei. De tatăl meu, care m-a ajutat enorm în cariera mea. Chiar și de Laurențiu, care mi-a fost ca un tată, până când a greșit enorm și a căzut în lumea aia urâtă, de care noi nu vrem să știm', a mai explicat ea.

Sarah Dumitrescu e fiica cea mică a Anamariei Prodan din căsnicia cu Tibi Dumitrescu, iar Rebecca e fata cea mare, care studiază moda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete