Sanda Ladoși, criticată de propria mamă pentru educația pe care le-a dat-o copiilor ei: „Este important să crească în echilibru”

Sanda Ladoși a mărturisit că a fost criticată de propria mamă pentru educația pe care ea a decis să le-o dea copiilor ei. Vedeta a povestit într-un interviu pentru ego.ro, cu ce probleme s-a confruntat după cea de-a doua sarcină.

Sanda Ladoși este de părere că cel mai important este ca cei doi copii ai săi să crească în echilibru. Mama vedetei avea alte convingeri, astfel că i-a zis fiicei sale că este mamă vitregă. Vedeta este foarte atentă la nevoile lui Bogdan, în vârstă de 15 ani și la nevoile Ioanei, în vârstă de 13 ani.

„Când erau copiii mici, mama mea a zis că sunt mamă vitregă. Nu eram genul de părinte care să își ia tot timpul copilul în brațe, să îl învețe în brațe. Mă rog, copiii sunt foarte iubiți, foarte îngrijiți. Dar, pentru mine este important să crească în echilibru. Asta spun de fiecare dată când sunt întrebată. Ce înseamnă educația copiilor mei? Un singur lucru, foarte mult echilibru, nu altceva. Ei trebuie să rămână într-o societate haotică și în acest haos să își păstreze echilibrul, indiferent ce se întâmplă. Acesta este cel mai important lucru pe care eu pot să îl ofer acestor copii', a declarat Sanda Ladoși pentru ego.ro.

sanda-ladosi-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„A durat enorm până am reușit să îmi recuperez greutatea. A fost frustrant, foarte frustrant'

Vedeta povestește că și-a revenit foarte greu după ce-a de-a doua sarcină. Sanda Ladoși a spus că din cauza stresului a reușit să slăbească la un moment dat 15 kilograme în două luni și jumătate.

„Nu am niciun secret al siluetei, mai ales că am dat naștere la doi copii. După primul mi-am revenit destul de repede, după Ioana, în schimb, a fost foarte greu. A durat enorm până am reușit să îmi recuperez greutatea. A fost frustrant, foarte frustrant. Ca femeie, ca artist, să fii așa nu este ușor de tolerat. Dar, până la urmă, Dumnezeu m-a ajutat și am reușit să îmi revin. Totul a fost legat de momentul în care am fost numită director la circ. În primul rând, eu nu am mai ocupat niciodată o funcție de genul acesta, iar mie nu îmi place să dezamăgesc. Toată emoția respectivă și toată starea de stres m-au făcut ca foarte mult timp să nu pot mânca. Din cauza asta am slăbit foarte mult. Cred că în două luni, două luni și jumătate am slăbit 15 kilograme. Alergam la stadion, făceam și sport, la vremea respectivă făceam mult sport.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete