Horia Brenciu, întrebare incomodă pentru Lidia Buble: „Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău?”

Lidia Buble a fost invitată recent la podcastul lui Horia Brenciu, iar artistul i-a pus o întrebare incomodă invitatei sale. Cum i-a răspuns vedeta.

Horia Brenciu a fost curios să afle dacă pe iubitul artistei îl deranjează faptul că ea are nasul mare. De-a lungul timpului s-au mai făcut glume pe baza nasulului Lidiei Buble, dar cântăreața nu își dorește sub nicio formă să se opereze. Vedeta spune că se simte foarte bine așa cum este și nu simte nevoia de nicio intervenție estetică.

„Când vă sărutați, nu-l deranjează nasul tău? Eu nu am avut niciodată o persoană cu nas ca al tău', a fost întrebarea adresată de Horia Brenciu către Lidia Buble.

'Bă, pe el nu, pe mine. Mie mi se turtește. Și el are nasul mare (n.r. iubitul ei). Și să știi că toți bărbații care au trecut prin viața mea s-au îndrăgostit, în primul rând, de nasul meu. Și toți m-au pus să jur că eu niciodată nu o să mă ating de el. Pe ei asta i-a atras, că li se pare că am un nas foarte sexy', a răspuns cântăreața, în podcastul lui Horia Brenciu.

lidia-buble-si-horia-brenciu-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Invitată recent la podcastul lui Mihai Petre, cântăreața a mărturisit că își dorește să îmbrace rochia de mireasă, însă nu știe când va face acest pas. Lidia Buble vrea să aibă trei copii.

N-am simțit niciodată o presiune, pentru că eu sunt omul căruia îi place foarte mult tot ceea ce înseamnă natural. Trebuie să se întâmple în mod firesc și natural. Când o fi să vină Făt-Frumos pe un cal alb, o să se întâmple. Da, îmi doresc să mă căsătoresc, îmi doresc copii. Trei băieți, dacă se poate, ar fi ideal pentru mine, dar nu pun presiune pe mine și nici nu las să mă preseze vorbele venite din partea celorlalți', mărturisea artista.

Dragostea n-are vârstă pentru Lidia Buble

Lidia Buble se întâlnește de ceva timp cu Horațiu Nicolau, omul de afaceri în vârstă de 60 de ani. Artista este împlinită pe plan personal și declară că este foarte fericită și iubită în prezent.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble rar a mai vorbit despre viața amoroasă. Ea s-a iubit pentru o scurtă perioadă cu un actor cubanez, Harlys Beccera, apoi la scurt timp a fost surprinsă alături de Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani. Se pare că vârsta nu a fost o problemă pentru cântăreață, pentru că este fericită și iubită, după cum chiar ea declară.

„Sunt într-un echilibru pe care mi l-am dorit. Acum pot afirma că sunt liniștită, împlinită, fericită și cu o doză mare iubire atât oferită cât și primită', a declarat Lidia Buble pentru Fanatik.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete