Salma Hayek a chemat stripperi acasă. Ce reacție a avut soțul său?

Salma Hayek a avut parte de un spectacol inedit la ea acasă. Vedeta a legat prietenii frumoase cu actorii din Magic Mike.

Actrița joacă rolul Maxandrei Mendoza în “Magic Mike’s Last Dance”, o socialistă bogată care, în plin divorț, își propune să creeze un spectacol de teatru cu caracter eliberator într-un local aglomerat din Londra. După o întâlnire întâmplătoare în Miami, Maxandra apelează la experiența lui “Magic” Mike Lane, interpretat de Channing Tatum, iar acesta adună o echipă de dansatori inovatori pentru a pune în scenă spectacolul plin de energie.

Salma Hayek, în vârstă de 56 de ani, a declarat pentru PEOPLE că a devenit bună prietenă cu colegii ei de distribuție care joacă rolul unor stripperi și, în cele din urmă, la fel și soțul ei, omul de afaceri francez François-Henri Pinault.

„Soțul meu nu este un bărbat gelos. Obișnuiam să îl sun tot timpul de pe platou. Mă simțeam inconfortabil în prezența băieților. Dar ei sunt adorabili. Soțul meu chiar a remarcat că, în timp, am devenit prietenă cu ei. Și apoi a venit de câteva ori pe platou. Era mai ales unul care venea și îi cerea sfaturi pentru afaceri. Vorbea franceza și știa totul despre François. Mi-a spus: ‘Sunt un mare fan’. Până la sfârșitul filmului, toți au venit în casă. Toți stăteau cu mine. Apoi François spunea: Ai dreptate, sunt adorabili, sunt adorabili“, spune ea, potrivit sursei citată anterior.

Salma Hayek spune, de asemenea, că a fost o plăcere să lucreze cu Channing Tatum. Ea îl consideră un adevărat gentleman.

„Este un gentleman. Pentru că este atât de cool, de caraghios și de amuzant. De asemenea, poate fi foarte inteligent și amabil. Este foarte respectuos și foarte grijuliu. I-am spus: ‘Mama ta te-a învățat bine’. Cred că, în mod normal, asta vine, de cele mai multe ori, de la mamă”, a mai spus actrița.

Actrița și soțul ei, în vârstă de 60 de ani, au început să se întâlnească în 2006 și au o fiică, Valentina, acum în vârstă de 15 ani. S-au căsătorit la Paris în 2009, iar nouă ani mai târziu, Pinault i-a făcut o surpriză vedetei și și-au reînnoit jurămintele în Bora Bora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete