Salariul pe care un spălător de vase îl are la restaurantul lui Dani Oțil: „Nu vreau să stric piața”. A pus-o manager pe soacra sa

Dani Oțil a dezvăluit detalii surprinzătoare despre restaurantul său, inclusiv salariile angajaților. Un spălător de vase poate câștiga chiar și 10.000 de lei pe lună.

Dani Oțil a vorbit recent despre afacerea sa în domeniul gastronomiei, oferind detalii surprinzătoare despre salariile angajaților săi. Prezentatorul TV a dezvăluit că un spălător de vase poate ajunge să câștige chiar și 10.000 de lei pe lună, în funcție de implicare și de evenimentele organizate.

Dani Oțil și Tiago (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 14)

„Nu vreau să stric piața!', a glumit Dani Oțil, explicând că unul dintre angajații săi a primit constant măriri de salariu, ajungând la 7.500 de lei lunar, iar în lunile mai aglomerate a plecat acasă cu 10.000 de lei. Prezentatorul subliniază că acest rol este esențial în orice restaurant, iar munca depusă trebuie răsplătită pe măsură.

„Oamenii de la vase îți blochează restaurantul. A spălat și soacra mea vase, care e manager. A spălat și asociatul vase. A fost greu. Deci… omul de la vase îți poate închide restaurantul, știu că poate pare banal, dar… Am învățat de la prietenul meu, Cristi, că îți pot pleca oamenii de la vase cu 10.000 de lei pe lună. Avem un băiat care vinde foarte bine și face evenimente în locație și care tot crescând salariul doamnei de la vase… avem o doamnă la vase care este sigură, sinceră și nu are probleme acasă. I-a tot crescut salariul și a ajuns la un salariu de 7.500 lei. (…) Pentru că avea nevoie de ea și la evenimente, ea a avut luni când pleca și cu 10.000 lei acasă. El a stricat piața', a mărturisit prezentatorul de la Antena 1 în podcastul lui Radu Darie.

De ce și-a concediat Dani Oțil un bucătar

Cu toate acestea, administrarea unui restaurant nu este lipsită de provocări. Dani Oțil a povestit și despre experiențele mai puțin plăcute cu personalul, menționând cazul unui bucătar talentat, specializat în preparate din pește și fructe de mare, dar care a avut probleme cu consumul de alcool. Din cauza comportamentului irascibil, acesta a fost nevoit să fie concediat.

„După bucătarul vânzător, l-am avut pe bucătarul bețiv. Am avut un bucătar, unul dintre cei mai buni bucătari din România pe pește și fructe de mare, limbaj de cartier, atitudine de cartier… El zicea: «Deci șefu, mai bine mă lăsați în bucătărie și vă fac după sufletul meu». A fost foarte bun pe ce făcea. Lucra singur și îi punea pe ceilalți să stea «Nu, că mă încurcați». După luni de epuizare a revenit la o problemă mai veche cu alcoolul. Nu bea mult și repede, dar bea à la longue', a povestit Dani Oțil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
VIVA!
Unica.ro
Retete
Baby
ELLE
CSID
Ego.ro
Descopera.ro
Diva Hair
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete