S-au căsătorit! Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au dat de gol!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează un cuplu frumos și din ce în ce mai bine consolidat. După ce au anunțat că se vor căsători anul viitor, cântărețul și-a șocat fanii de pe instagram cu un mesaj neașteptat.

Acesta a postat o declarație de dragoste în prag de sărbători care i-a lăsat fără cuvinte pe toți, inclusiv pe iubita lui. El i-a transmis prin intermediul social media că o iubește extrem de mult, ba chiar a numit-o „soția mea', semn că este nerăbdător să-și lege destinul de fiica lui Pavel Stratan.

'Îți mulțumesc că exiști în viața mea, soția mea! Te iubesc infinit! Trăiesc și respir prin tine!', a scris Edward Sanda pe pagina sa de Instagram.

Nunta anului 2021

Totuși, marele eveniment va avea loc anul viitor. Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au hotărât ca în 2021 să-și unească destinele, însă nu au stabilit exact data, din cauza situației create de pandemia de coronavirus.

„Dacă pandemia se va opri și totul va funcționa normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în București, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive!’, a spus Edward Sanda pentru impact.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete