S-a împăcat Maria Constantin cu primul ei soț, cântărețul de muzică populară Ciprian Tapotă?

Între anii 2008 – 2014, interpreta de muzică populară Maria Constantin (32 de ani) a fost căsătorită cu artistul Ciprian Tapotă.

Potrivit presei, cei doi s-ar fi împăcat de dragul copilului pe care îl au împreună. Fostul cuplu are un fiu, Codruț, în vârstă de 10 ani.

Potrivit Wowbiz, de aproximativ două luni, cântărețul de muzică populară s-ar fi despărțit de iubita lui, Diana Popescu.

Și Diana este interpretă de muzică populară, iar fostul cuplu are împreună de asemenea un fiu, David, în vârstă de 4 ani.

S-a împăcat Maria Constantin cu primul ei soț, cântărețul de muzică populară Ciprian Tapotă?

Zvonurile împăcării au fost alimentate de mai mulți factori. Inițial, cântărețul a șters de pe rețelele sociale toate fotografiile pe care le publicase cu partenera lui Diana.

Mai tâziu, Ciprian a confirmat despărțirea actualizându-și statutul relației pe Facebook, scriind că este în prezent singur.

În ziua aniversării lui Codruț, Ciprian a publicat mai multe imagini. În dreptul unei fotografii în care apare alături de Maria și de fiul lor, interpretul a scris: „De dragul lui, pentru că îl iubim!!!”.

Imaginea în GALERIA FOTO!

Urmăritorii artistului au început să speculeze: „Poate greșesc, dar presimt că o să fiți iarăși împreună o familie minunată!”.

În urma aparițiilor zvonurilor din presă, Ciprian a scris pe Facebook: „Oameni buni … NU NE-AM ÎMPĂCAT !!! Avem o relație bună pentru Codruț!”.

Ciprian Tapotă locuiește în comuna Lelești, unde are grijă de Codruț și de David. Zilele trecute, interpretul și-a surprins fanii publicând o fotografie cu el la sală, antrenându-se.

„Avem multă treabă de făcut în viitorul apropiat și trebuie să arătăm cât mai bine!!!

Se văd rezultatele?”, și-a întrebat Ciprian urmăritorii, potrivit aceleiași surse menționate anterior.

După separarea de Ciprian, Maria Constantin s-a căsătorit cu fostul jucător de rugdy devenit om de afaceri Marcel Toader.

Fostul cuplu și-a spus DA în anul 2015 și a divorțat în anul 2018. Pe 3 august 2019, omul de afaceri s-a stins din viață în urma unui infarct. Cei doi nu au avut copii împreună.

Cel mai recent, despre Maria se scria în presă că ar forma un cuplu cu fostul jucător de fotbal Dacian Varga.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce a făcut Maria Constantin după ce a aflat că fostul ei soț, Marcel Toader, a decedat?

Cum se simte Maria Constantin la 32 de ani: „Mai puternică ca niciodată… îmi doresc să păstrez toate lucrurile pe care le am’

Cine a ajutat-o pe cântăreața de muzică populară Maria Constantin să avanseze în carieră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete