Cum se simte Maria Constantin la 32 de ani: “Mai puternică ca niciodată… îmi doresc să păstrez toate lucrurile pe care le am”

Maria Constantin la 32 de ani

Astăzi, Maria Constantin împlineste frumoasa vârsta de 32 de ani. Cum se simte Maria Constantin la 32 de ani: “Mai puternic ca niciodată … îmi doresc să păstrez toate lucrurile pe care le sunt”.

Îndrăgita artistă este tare mândră de realizările ei de până acum.

Veselă și plină de viață, Maria Constantin se declară o femeie împlinită.

Cum se simte Maria Constantin la 32 de ani: “Mai puternic ca niciodată … îmi doresc să păstrez toate lucrurile pe care le sunt”

Contactat telefonic de la prezentatorii emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stele, artista a mărturisit cum se simte la 32 de ani:

“Ziua asta mă găsește mai puternică ca niciodată, fericită, împlinită, sănătoasă … vreau să păstrez toate lucrurile pe care le am și Doamne ajută să am și mai multe lucruri frumoase! Cel mai bine să se adune, cele rele să se spele !

Îmi doresc să păstrez tot ce am acumulat până acum, toate experiențele și lucrurile bune pe care le-am realizat până acum … să termin facultatea cu 10, am, am planuri de viitor … aceleași lucruri le voi spune și la 33 , până la 40 de ani “, a declarat Maria Constantin pentru emisiunea” Star Matinal “.

Cea mai mare dorință a Mariei Constantin

“Singurul lucru pe care mi-l doresc este sa am mai mult timp pe care sa-l petrec cu familia … cu copilul, cu mama, cu toti cei dragi mie .. In momentul in care esti artist, trebuie sa pleci, să fii alături de oamenii care te iubesc și te apreciază, iar timpul pentru viața personală rămâne destul de limitat “, a continuat Maria Constantin.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete