S-A ANULAT CEREMONIA DE ÎNCORONARE LA MISS WORLD: 23 de concurente au Covid

Cu câteva ore înainte de ceremonia finală, organizatorii evenimentului MISS WORLD au dat cumplita veste: se anulează ceremonia de încoronare. 23 de concurente au fost testate pozitiv cu COVID.

Organizatorii competiției Miss World au fost nevoiți să anuleze ceremonia de încoronare după ce zeci de concurente de la celebrul concurs de frumusețe au fost testate pozitiv cu Covid-19. Concurentele au avut șansa să-i convingă de frumusețea lor pe membri juriului din San Juan de Puerto Rico, însă cu câteva ore înainte de finală, organizatorii evenimentului au anunțat vestea.

Miss World 2021

Nu mai puțin de 23 dintre cele 97 de concurente au fost testate pozitiv cu coronavirus, o situație care i-a lăsat pe toți în stare de șoc. După cum a raportat pentru Daily Mail, Miss Anglia, Rehema Muthamia, una din favoritele la titlul MISS WORLD, aceasta a spus că a fost devastată de această veste.

„Suntem cu toții devastați, mai ales că am ajuns atât de departe. Am avut cel mai uimitor spectacol, am repetat pentru marea finală la cea de-a 70-a încoronare a Miss World', a spus tânăra de 25 de ani. „Ca să se întâmple asta în ziua evenimentului a fost un ghinion pentru noi toți. Dar siguranța trebuie să fie pe primul loc. Am avut deja cea mai incredibilă oportunitate de a participa și sunt recunoscătoare că am avut șansa de a-mi face prieteni din toată lumea. De asemenea, am avut o experiență minunată în Puerto Rico.'

Frumoasa din Anglia speră ca șeful ei o va lăsa să participe la ceremonia finală amânată, odată ce toată lumea își va reveni. „Sper doar ca șeful meu îmi va permite să am mai mult timp liber pentru a participa la finală în următoarele 90 de zile, deoarece mi-am luat deja peste șase săptămâni de concediu și nu mai am zile libere', a dezvăluit ea.

Julia Morley, CEO al competiției Miss World, a declarat că evenimentul va avea loc în 90 de zile. „După întâlnirea cu virusologii și experții medicali angajați pentru a supraveghea evenimentul Miss World 2021 și după ce au discutat cu Departamentul de Sănătate din Puerto Rico, organizatorii evenimentului au luat decizia de a amâna finala difuzată la nivel global de la Colosseum Jose Miguel din Puerto Rico. Miss World va avea loc în următoarele 90 de zile', a informat Morley.

„Începând de ieri, au fost implementate măsuri suplimentare de siguranță în interesul concurentelor, al echipei de producție și al spectatorilor, înțelegând riscurile crescute ale evenimentului pe scenă și în dressing', a adăugat ea. „Cu toate acestea, după atâtea cazuri pozitive confirmate și după consultarea oficialilor din domeniul sănătății și experților, a fost luată decizia de amânare. Următorul pas, conform experților medicali, este carantina imediată, în așteptarea observării și testarea ulterioară conform celor mai bune practici în situații ca aceasta.'

Oficialul a spus că reginele frumuseții se vor întoarce în țările lor de origine odată ce își vor reveni și vor fi autorizate să călătorească din nou. „Așteptăm cu nerăbdare revenirea concurentelor noastre, pe care am ajuns să le cunoaștem și să le iubim, pentru a concura la marea finală și pentru mult-râvnita coroană, Miss World.'

Foto: Miss World

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri