S-a aflat când se va căsători Simona Halep! Ilie Năstase a dezvăluit data și locul

În urmă cu mai bine de o lună, un eveniment restrâns a avut loc la reședința din Izvorani a Simonei Halep. S-a crezut atunci că aceasta s-a căsătorit în secret cu Toni Iuruc, însă a fost doar un eveniment specific maghedonean, ce precede nunta propriu-zisă.

Simona Halep este o persoană extrem de discretă în ceea ce privește viața sa privată, însă fostul tenismen Ilie Năstase a dezvăluit când va avea loc nunta mult așteptată a campioanei noastre.

Sportiva, în vârstă de 29 de ani, formează cu Toni Iuruc un cuplu frumos și iubit de întreaga țară. Cei doi au fost foarte rezervați și nu au oferit detalii despre momentul în care vor deveni soț și soție.

Data marelui eveniment, însă, a fost dezvăluită de Ilie Năstase. Acesta, entuziasmat, a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV că a fost invitat la nunta jucătoarei de tenis în această toamnă chiar de ziua iubitei sale.

„De ziua Ioanei, pe 15 septembrie, eu am primit deja un telefon de la Simona Halep, care mi-a zis că face cununia cu soțul ei la Constanța! Așa că suntem invitați acolo', a declarat Ilie Năstase.

Marele eveniment va fi o surpriză chiar și pentru familie, potrivit declarațiilor lui Stere Halep atunci când a avut loc petrecerea restrânsă de la Izvorani.

„Simona face totul pe față și nu ar fi ascuns acest moment din viața ei. Ar fi anunțat, așa cum a anunțat și logodna. A fost o petrecere între familii, au venit părinţii lui Toni și viitori nași. Așa se face la noi, la machedoni, înainte de cununia civilă. Despre cununie și nuntă nu știu să vă spun nimic, va fi o surpriză și pentru noi. Știu ei detaliile astea', a declarat tatăl Simonei Halep.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete