Ryan Reynolds, dezvăluiri despre viața cu patru copii

Ryan Reynolds și Blake Lively au devenit pentru a patra oară părinți. Actrița a participat la un eveniment, unde a pozat într-o rochie mini cu mânecă lungă și paiete, cu burtica de graviduță la vedere.

În urmă cu puțin timp, cei doi actori au postat o fotografie pe Instagram, alături de Tammy Reynolds, în care lipsește cu desăvârșire burtica. La scurt timp după aceea, s-a confirmat că Blake Lively a dat naștere celui de-al patrulea copil al lor.

În timpul apariției sale la emisiunea Power Lunch de la CNBC de săptămâna trecută, Ryan Reynolds stătea într-o bucătărie și discuta despre proiectul anual de acțiuni al rețelei, când a fost întrebat despre informațiile potrivit cărora soția sa, Blake Lively, a născut. Spre finalul conversației, Ryan a confirmat că știrile erau adevărate.

„Nu am făcut un anunț de naștere. Am postat doar o fotografie, iar mass-media a făcut ceea ce face”, a spus el, potrivit Bright Side. De asemenea, el a povestit că micuții „se descurcă fantastic”.

Ryan Reynolds a glumit spunând că locuința sa este o „grădină zoologică” și a menționat că stătea în bucătărie, pe care a numit-o biroul său. După cum relatează sursa citată anterior, el a adăugat: „Ca să fiu sincer, probabil că îmi voi petrece restul vieții aici”. În ciuda haosului, Ryan i-a asigurat pe telespectatori că el și Blake au totul sub control, datorită experienței lor vaste în creșterea copiilor.

„Nu am face asta de 4 ori dacă nu ne-ar plăcea”, a adăugat el.

Ryan Reynolds nu a dezvăluit niciun detaliu despre copil, cum ar fi sexul sau numele, în timpul interviului său recent. Cu toate acestea, în noiembrie 2021, el și-a exprimat speranța de a avea o altă fiică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete