Ryan Reynolds, discurs emoționant dedicat soției sale și celor trei fiice la People’s Choice Awards

Emoționat, Ryan Reynolds a ținut un discurs impresionant despre familia sa în timp ce a acceptat premiul People’s Icon Award la ediția 2022 a People’s Choice Awards, luni, 5 decembrie.

Actorul în vârstă de 46 de ani îi are împreună cu soția sa de un deceniu, actrița Blake Lively, pe James, în vârstă de șapte ani, Inez, în vârstă de șase ani, și Betty, în vârstă de trei ani. Starul din Deadpool a fost prezentat de colegul său de la Free Guy, Lil Rel Howrey, înainte de a urca pe scena de la Barker Hangar pentru a accepta distincția.

El și-a început discursul cu o glumă: „Mă simt ca și cum aș fi la înmormântarea mea, doar că pot pleca. Cred că, în sfârșit, am fost testat pozitiv pentru a fi un icon. Am evitat asta ani de zile, dar iată că s-a întâmplat. Când primești un astfel de trofeu, nu poți obține unul ca acesta fără un mare ajutor din partea unor adevărate icoane și a unor oameni care nu-și pun întotdeauna energia lor iconică în fața camerei. De-a lungul acestei lungi cariere, sunt literalmente prea mulți oameni pe care să îi menționez, dar nu aș putea greși dacă aș menționa că totul începe cu familia mea și se termină cu familia mea', a spus el în aplauzele mulțimii, scrie Daily Mail.

Mai mult decât atât, actorul a mulțumit celor trei familii ale sale, familia sa de origine, inclusiv părinților și fraților săi, familia de la locul de muncă, de la compania sa de producție Maximum Effort, și „familia familie”, soția sa Blake Lively și cei trei copii ai lor, cu încă unul pe drum.

„Pentru mama mea, pentru cei trei frați ai mei, dintre care unul stă acolo și pentru tatăl meu care ne-a părăsit în urmă cu câțiva ani. Dacă ar putea vedea toate lucrurile care s-au întâmplat, ar fi impresionat, dar ar fi impresionat de cele trei nepoțele ale sale. Mulțumesc lui Blake și celor trei fiice ale mele. Va fi un al patrulea copil foarte curând. Blake și fetele mele, voi sunteți literalmente inima, speranța și fericirea mea. Glumesc că familia mea mă epuizează, dar voi îmi dați mai multă putere decât ar putea merita orice bărbat', a spus Ryan Reynolds, vizibil emoționat.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete