Ryan Gosling, reacție genială când i s-a spus că este prea „bătrân” pentru a-l interpreta pe Ken în „Barbie”

Chiar și faimosul Ryan Gosling, o vedetă de la Hollywood, a avut parte de discriminare în funcție de vârstă. În ciuda trăsăturilor sale frumoase și a farmecului incontestabil, Gosling a fost considerat bătrân pentru rolul lui Ken din Barbie. Cu toate acestea, în loc să lase criticile să îi afecteze moralul, actorul a răspuns cu o replică genială care a stârnit amuzamentul tuturor.

Nu cu mult timp în urmă, Warner Bros. a lansat un trailer oficial pentru noul film Barbie. Data oficială de lansare este 21 iulie 2023, pentru a sărbători cea de-a 60-a aniversare a păpușii Mattel. Chiar dacă filmul nu a ieșit încă pe piață, acesta a provocat imediat valuri pe rețelele de socializare, mai ales în ceea ce-l privește pe Ken.

Potrivit Bright Side, interesul lui Ryan Gosling pentru Barbie a apărut pentru că fiicele sale se jucau cu păpușile, inclusiv cu Ken, motiv pentru care a decis să accepte rolul: „L-am văzut, într-o zi, cu fața în noroi afară, lângă o lămâie strivită, și mi-am zis: “Povestea tipului ăstuia chiar trebuie spusă””.

Unii oameni au observat că Ryan nu părea atât de tânăr pe cât și-l imaginau pe Ken.

„Nu pot fi singurul care crede că Ryan Gosling pare bătrân pentru a-l interpreta pe Ken”, a comentat un utilizator de pe Twitter, iar un altul a adăugat: “Este atât de trist că omul este bătrân”. Cineva chiar a spus: “Îmi place Ryan Gosling, dar nu știu de ce pare un pic prea bătrân și cam uscat. Nu știu dacă e din cauza părului sau a bronzului, dar avea nevoie de o cremă hidratantă”.

„Există o calitate a interpretării lui Ryan, chiar și atunci când este amuzant, nu este niciodată actorul care iese din rol. El își asumă toate umilințele personajului ca fiind ale lui”, a declarat Greta Gerwig, regizoarea filmului, mai scrie sursa citată anterior.

Ryan Gosling a fost conștient de comentariile referitoare la vârsta sa, așa că atunci când a fost întrebat ce părere are despre asta în interviu, a spus: „Dacă oamenii nu vor să se joace cu Ken-eu, există mulți alți Ken cu care să se joace. Toată lumea era de acord cu faptul că rolul lui Ken nu însemna nimic. Dar, dintr-o dată, a fost ca și cum: “Nu, ne-a păsat de Ken în tot acest timp”. Ba nu, nu ați făcut-o. Nu v-a păsat niciodată. Așa că ipocrizia voastră este demascată. De aceea povestea lui trebuie spusă. Acum îmi pasă de acest tip. Sunt ca un reprezentant al lui. Ken nu a putut veni să primească acest premiu, așa că sunt aici pentru a-l accepta în locul lui”.

Foto: Profimedia

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.
Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete