Rumer Willis, prima imagine cu nepoata lui Bruce Willis și a lui Demi Moore

Bruce Willis și Demi Moore sunt acum bunici, deoarece fiica lor, Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani, a născut primul ei copil cu muzicianul indie Derek Richard Thomas. Cuplul a anunțat vestea fericită lumii întregi și postat pe Instagram prima imagine a bebelușului lor. De asemenea, aceștia au dezvăluit și numele ei neconvențional.

Marți, 25 aprilie, proaspeții părinți au împărtășit faptul că fiica lor s-a născut acasă.

„Ești magie pură. Ești mai mult decât am visat vreodată”, a scris Rumer Willis în dreptul imaginii postate pe Instagram.

Pentru numele fiicei sale, fiica celor doi cunoscuți actori știa că vrea ceva interesant, unic și diferit, având în vedere numele ei rar și pe cele ale surorilor sale, Tallulah și Scout. Partenerul ei a fost de acord și au convenit asupra numelui Louetta Isley Thomas Willis.

Înainte de a naște, Rumer Willis a declarat că familia ei a fost foarte încântată de bebeluș și că a fost „distractiv să aducem primul nepot în familia noastră, mai ales pentru că suntem un grup atât de mare în acest moment”, scrie Bright Side.

Tatăl ei, Bruce Willis, i-a spus că spera să aibă un nepot:

„Chiar și tatăl meu pune presiune pe mine; el a spus <>. Sunt o mulțime de femei, evident. El are 5 fiice și pe mama mea și pe mama mea vitregă. Este pur și simplu o mulțime de energie feminină.”

Nașterea Louettei este rază de soare perfectă pentru familia Willis-Moore, care a trecut printr-o perioadă dificilă din cauza diagnosticului de demență al lui Bruce Willis. Cu toții l-au susținut pe actor, iar acest lucru i-a adus mai aproape unul de celălalt.

Primul născut al familiei Willis-Thomas au făcut fericiți o mulțime de oameni, care s-au grăbit să-i felicite pe noii părinți. Demi Moore a comentat: „Dragoste pură pentru această micuță❤️”, în timp ce Emma Heming Willis a comentat: “Omg, o iubim atât de mult 😍😍😍😍😍”.

Și mătușa Tallulah i-a urat bun venit Louettei: „Bună, micuța mea petală. Ne-a fost atât de dor de tine atât de mult timp. Te voi iubi în fiecare moment din fiecare zi! Mătușile tale trăsnite sunt obsedate de tine”.

Foto: Instagram

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.

Răsfoiește revista aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete