Pleacă și Șerban Huidu de la Prima TV? Ce se întâmplă cu „Cronica cârcotașilor”, după ce s-a zvonit că televiziunea are probleme financiare

După ce Dragoș Pătrăru a plecat cu emisiunea lui, „Starea nației' de la Prima TV pentru neplată au apărut zvonuri cum că și emisiunea „Cronica Cârcotașilor' a lui Șerban Huidu nu va mai fi difuzată. Acum, prezentatorul a luat atitudine!

Conform Impact, Prima TV ar avea probleme financiare și ar renunța la unele emisiuni. Starea naţiei nu era singura emisiune faţă de care conducerea postului tv avea de achitat sume de bani, la începutul primăverii. La multe altele, se repetă povestea. Fie că e vorba despre reality-show-uri, fie despre seriale de televiziune, toate însă consacrate.

În aceeaşi familie pot fi oricând incluse 'Cronica Cârcotaşilor', 'Secretele preşedintelui' și 'Schimb de mame'. Doar că reacţiile oamenilor sunt diferite. Asta şi fiindcă echipele care le produc sunt şi ele diferite. Unii îndură mai bine, alţii nu vor să facă acelaşi lucru cu cei care au plecat deja', au declarat surse din Prima TV.

După aceste speculații, Șerban Huidu a luat atitudine, emisiunea „Cronica Cârcotașilor' va fi difuzată în continuare la Prima TV. „Aceste lucruri sunt strict confidenţiale şi privesc relaţiile contractuale ale două firme. Nu pot nici să vă infirm, nici să vă confirm aceste informaţii.

Personal, am 23 de ani de colaborare cu Prima TV, nu am de gând să plec!', a declarat celebrul Șerban Huidu, de la „Cronica Cârcotașilor'.

serban-huidu-cronica-carcotasilor-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

De 23 de ani, emisiunea e difuzată la Prima TV. Într-un interviu pentru știrile postului, Șerba Huidu și-a amintit cum a început să lucreze acolo: „Când am ajuns la TV mi-au pus o casetă în brațe unde erau toate, un show de televiziune, cu bebelușe, cu doi oameni. Eu am zis că sunt doar eu, și că eu doar scriu. Bebelușele n-au fost ideea mea. Dar ideea în sine mi-a plăcut. (…) Se trăgea într-un subsol, unde era plin de șobolani. (…)

M-au luat, m-au aruncat, și primele luni aș putea spune că primele șase luni de-abia încercam să văd cum merge șmecheria asta. Bineînțeles că voiau cât mai mare audiența, dacă se poate totul mâine, dar nu s-a putut, am avut o salvare. Șefa de la vânzările Prima TV, era o tipă foarte înfiptă, și unii au zis să terminăm cu porcăria asta, dar ea a venit și a zis că vinde foarte bine. Așa că m-au mai lăsat', a declarat Șerban Huidu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Vedete