Ruby, victimă a violenței domestice: „Mi-am luat bătăi”

Ruby probleme de sănătate

Ruby, în vârstă de 31 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Deși este o fire excentrică și pare că nimeni nu-i stă în cale, cântăreața a avut o copilărie extrem de grea.

Pe când avea doar trei ani, Ruby a rămas în grija unei mătuși în timp ce părinții săi au plecat în Italia să muncească. Ulterior, aceștia au divorțat, iar copilăria ei a devenit din ce în ce mai grea. Mai mult de atât, tatăl i-a aplicat câteva corecții care au marcat-o în viața de adult.

„Mi-am luat două bătăi originale de la tati, să le țin minte, eram micuță, așa era atunci, nu cu tablete. L-am supărat rău. Odată i-am furat banii din portofel ca să-mi iau rujuri și ochelari. În fiecare dimineață făceam la fel până m-a prins', a povestit Ruby într-o emisiune televizată.

Tatăl solistei nu este singurul care o certa în copilărie, chiar și bunicii ei îi era greu să stăpânească adolescenta rebelă. Aceasta o urmărea când fugea pentru a merge în cluburi.

„Prima dată când m-am dus la discotecă, mă distram, era frumos, dar mi-au zis prietenii că mamaie a venit după mine cu un băț', a mai mărturisit excentrica Ruby.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete