Roxana Vancea, primele declarații după ce a născut. Ce greutate a avut micuțul: „Bebele a cântărit…”

Roxana Vancea a devenit pentru prima oară mamă marți, 16 octombrie. Frumoasa antrenoare de fitness a împărtășit cu fanii săi câteva imagini cu micuțul, iar recent le-a povestit acestora cum a decurs nașterea.

Roxana Vancea a născut natural, fără epidurală un băiețel sănătos de 3.200 kilograme și 51 de cm. Cei doi se simt bine și abia așteaptă să fie externați. Vedeta în vârstă de 31 de ani a născut la un spital de stat.

„Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!', a mărturisit Roxana Vancea, potrivit Libertatea.

Nașterea se pare că a fost una ușoară, însă pe timpul sarcinii, Roxana a întâmpinat câteva probleme, iar medicii au fost nevoiți să intervină pentru a putea ajunge la termen. Aceasta a avut un inel care i-a ținut colul închis, iar atunci când acesta era înlăturat, travaliul ar fi putut începe oricând.

„Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital', a declarat Roxana Vancea, la Antena Stars cu puțin timp înainte de a-și cunoaște băiețelul.

Fosta asistentă TV și iubitul ei, antrenorul de fitness Dragoș Paiu s-au căsătorit în 2019. Acesta din urmă are un fiu dintr-o relație anterioară, iar Roxana adoră să petreacă timpul alături de ei, dovadă stând fotografiile postate pe rețelele de socializare. Într-un fel sau altul, frumoasa vedetă și-a făcut „antrenamentul' de mamă și este pregătită pentru noua sa viață alături de cei trei băieți dragi inimii ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete