Raluka: „Am stat în spital non-stop”

Raluka, artista și jurata de la Superstar, și-a însoțit mama în Turcia, pentru o operație de diabet de tip II. Ea a povestit despre modul în care această operație îi va ajuta, pe termen lung, pe cei diagnosticați cu această afecțiune.

Raluka a avut, de-a lungul timpului, mai multe apariții în show-uri tv. Dezinvoltă, ambițioasă și talentată, aceasta s-a ridicat mereu la înălțimea așteptărilor. De curând însă, aceasta a vorbit despre un moment mai dificil prin care a trecut alături de mama ei. Diagnosticată cu diabet de tip II, mama Ralukăi a trecut printr-o intervenție chirurgicală, de micșorare a stomacului, cu scopul de a scăpa și de diabet.

Aflată în platoul emisiunii „La Măruță', artista a povestit despre importanța unei astfel de operații și despre momentele prin care a trecut alături de mama ei.

Raluka: Mama suferă de o groază de probleme

„De ceva vreme auzisem despre această operație de diabet, de la un prieten de-al meu foarte, foarte bun (…). Eu n-am știut despre această operație. (…) Știm că diabetul distruge totul în interior și în cazul în care puteți și aveți diabet de tip II, puteți apela la aceasta'.

În ceea ce o privește pe mama Ralukăi, acesteia i s-a declanșat diabetul în momentul în care a suferit un accident vascular. Tocmai de aceea, pentru a se pregăti pentru intervenție, a fost supusă unui control amănunțit. „Mama suferă de o groază de probleme de sănătate: suferă de fibrilații, a suferit accentul vascular, are tensiune arterială, probleme cu rinichii și nu știam sigur dacă puteam face această operație, dacă rezistă anesteziei'.

În prezent, mama Ralukăi și-a rezolvat problema în ceea ce privește diabetul. „Mama a fost de dimineață să-și scoată firele, dar a fost totul ok. Se simte foarte bine. Glicemia este în limite normale, tensiunea chiar e foarte bine. Am scăpat de jumătate dintre pastilele pe care le lua ea înainte, adică de toate pastilele de diabet, ceea ce e cel mai important.'

RalukaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Roxana Vancea a născut!

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete