Roxana Ionescu va îmbrăca rochia de mireasă în plină pandemie

Roxana Ionescu și Tinu Vidaic

Roxana Ionescu a dispărut din lumina reflectoarelor de câțiva ani buni și trăiește o poveste de dragoste cu Tinu Vidaicu. Cei doi sunt căsătoriți civil, iar acum au făcut marele anunț despre momentul în care vor păși împreună spre altar.

Relația lor este una discretă, departe de ochii curioșilor, fiind astfel mult mai relaxați și mai fericiți. În aprilie 2019, afaceristul din Timișoara a cerut-o în căsătorie. Acest lucru s-a întâmplat imediat după ce au aflat că vor deveni părinți.

Din păcate, Roxana Ionescu nu a putut duce sarcina până la capăt, dar acest lucru nu le-a destrămat relația, ba din contra a consolidat-o.

Dacă acum un an au mers la starea civilă în mare secret, alături de prietenii apropiați și familie, acum cununia religioasă nu vor să o mai ascundă și fosta „Mamă naturii' a mărturisit când va avea loc marele eveniment. În câteva zile, Roxana Ionescu și soțul ei vor împlini un an de căsnicie, iar în cadrul unei emisiuni Tv aceasta a declarat că speră ca anul acesta, restricțiile să fie mai lejere și să se poată bucura la nunta sa alături de cei dragi cum se cuvine.

„Pe 20 februarie sărbătorim un an de când ne-am căsătorit. Sperăm ca anul acesta să putem face și nunta, sperăm! Nu știm cum vor fi vremurile. Nu m-am gândit cum o să sărbătorim anul acesta, dar, cu siguranță, o să-mi iasă mie ceva, cum mi-a ieșit de fiecare dată', a spus fosta colegă a lui Dan Negru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete