Rareș Trufea, copilul minune de la „Românii au talent”

Rareș Trufea, copilul minune de la „Românii au talent”

Sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent' a debutat vineri, 5 februarie. La ediția difuzată luni s-a oferit un al doilea Golden Buzz adolescentului Rareș Trufea.

Acesta a interpretat piesa „Jealous' la pian, dar și vocal, emoționând juriul și publicul. Surpriza a venit din partea celor doi prezentatori, Smiley și Pavel Bartoș, care au apăsat Golden Buzz-ul, trimițându-l astfel direct în semifinală.

„Vocea ta sună impecabil. Ești perfect. Jos pălăria. Ai primit butonul auriu de la Pavel și Smiley. Ești mare', a spus Andi Moisescu.

Puștiul minune are 16 ani și este din Vaslui. Talentul îl moștenește de la tatăl său care este pensionar și liber profesionist solist vocal. Când Rareș avea doar 6 ani, a recunoscut o notă muzicală după ce tatăl lui a lovit cu lingura un pahar. A urmat cursuri de pian începând cu clasa a II-a.

„Simt că Dumnezeu m-a binecuvântat cu acest har, mai ales că mi-a oferit și auzul absolut, pot să aud absolut orice notă și asta este ceva extraordinar. Uneori poate fi și un dezavantaj. Dacă, de exemplu, pianul este dezacordat, pot să mă descurc destul de greu în a cânta, însă asta mă ajută foarte mult în armonii. Auzul absolut înseamnaă să-ți dai seama cum sună un claxon, cum cântă o pasăre…orice poate fi identificat' a spus Rareș Trufea.

Momentul în care a auzit sunetul Golden Buzz-ului, Rareș Trufea, copilul cu auz absolut a fost extrem de emoționat și fericit, dar totodată mulțumit de modul lui de interpretare care i-a ținut pe toți cu sufletul la gură.

„Nu mă așteptam la așa ceva, nu-mi vine să cred că am luat Golden Buzz-ul. Nu știam ce s-a întâmplat, când am auzit sunetul de la Golden Buzz și am văzut și confetiile, nu mi-a venit să cred, am rămas șocat. Am încercat și cu chitara, însă nu mi-a plăcut.

Din clasa a 3-a am început să iau pianul în serios, iar din clasa a 9-a am venit la Liceul de Artă și m-am dus la două profesoare excepționale, mă îndrumă foarte frumos. Stau la școală de dimineață și până seară, dar merită. Fac canto clasic de un an și nu excelez în așa ceva, dar mă ajută. Mă bucur că au văzut în mine un potențial talent și că mi-au acordat Golden Buzz-ul' a mai spus emoționat adolescentul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete