Roxana Hulpe, mândră de bunicul ei în vârstă de 100 de ani

Jurnalista PRO TV Roxana Hulpe are o relație extrem de apropiată cu părinții și bunicii ei. Bunicul, în mod special, așteaptă vizitele nepoatei de la București cu mare nerăbdare.

Roxana Hulpe este una dintre cele mai vizibile jurnaliste de la PRO TV. Prezintă jurnalul de dimineață din weekend, este pe teren în timpul săptămânii și are și câteva proiecte în mediul online.

Este o persoană extrem de activă, lucru care nu o împiedică însă să ajungă acasă, în zona Clujului, atunci când timpul îi permite, dar mai ales în preajma sărbătorilor.

Roxana Hulpe a vorbit în cadrul unui interviu din emisiunea lui Cătălin Măruță și despre bunicul ei, de 100 de ani, care este una dintre cele mai importante persoane din viața ei.

„Bunicul are 100 de ani și o poveste uriașă și, cumva, este sărbătoarea noastră, pentru că el este o lumină', a povestit Roxana emoționată.

Roxana Hulpe: „Legătura pe care o am cu bunicul l-a ținut în viață'

„Legătura pe care o am cu bunicul l-a ținut în viață. Asta mi-a zis și el. Pentru că de fiecare dată când ne vedem facem o promisiune: „Bunicul, vezi că peste o lună vin la tine. Trebuie să reziști, vin la tine și stăm și mâncăm împreună, și povestim. El primește o putere fantastică', a mărturisit vedeta.

„Toate vacanțele mele, de sărbători, de vară, am stat acolo. Am o relație foarte specială cu ai mei.'

Bunicul Roxanei este tatăl tatălui ei, preot al parohiei din Gilău, acolo unde știrista de la PRO TV își petrece sărbătorile importante.

Roxana Hulpe a debutat acum șapte ani, în cadrul emisiunii găzduite de Cătălin Măruță, apoi a trecut la știri, unde este reporter și prezentator.

Roxana Hulpe si tatalSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Instagram

Citește și: Republica Moldova, în alertă după exploziile din Transnistria

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete