Anca Sînă Serea: „Mari emoții am avut, un mare, mare stres”

După ce a spus că o perioadă nu va mai zbura cu avionul, Anca Sînă Serea și-a făcut din nou curaj și a pornit spre Italia.

Anca Sînă Serea a acceptat să vorbească în mod public, în mai multe rânduri, despre fobia pe care o are când vine vorba despre zborul cu avionul. Având de-a face cu o fobie, stările de stres și anxietate depășesc limitele normalului. Vedeta a explicat că nu poate dormi în nopțile dinainte de zbor, că o cuprinde o panică foarte mare, gura i se usucă, iar palmele îi transpiră foarte tare.

Anul trecut, pentru că nu a putut trece peste această fobie, a decis ca ea și o parte dintre copii să meargă la Viena cu trenul. Iar experiența s-a dovedit a fi una extrem de benefică pentru toată lumea.

Anca Sînă Serea, în vacanță la Florența

„Buonasera din frumoasa Italia! Sunt atât de fericită că, în sfârșit, am reușit să ajung! Dar și mai fericită sunt pentru că am reușit să trec peste un zbor de o oră și cincizeci de minute. Doamne, mari emoții am avut, un mare, mare stres', a povestit Anca despre cel mai recent zbor al ei. Aflați într-o escapadă în Italia, la Florența, vedeta și-a făcut curaj și a acceptat să se deplaseze cu avionul.

„Sunt surprinsă de faptul că atunci când vă povestesc despre această problemă a mea, primesc foarte multe mesaje, cred că 50-60 de mesaje de la voi, că trăiți, aparent, ce trăiesc și eu, această anxietate legată de zbor. Unii dintre voi sunteți chiar cunoscuți și apropiați de-ai mei', a spus vedeta.

Din păcate, din ce în ce mai mulți oameni sunt afectați de această fobie de a zbura. Ce-i drept, și clima s-a schimbat, și asta intervine. Pentru mine a fost foarte greu, așteptam de la Adrian vreo reacție, să-mi spună să nu mai venim, să renunțăm. A fost foarte greu și pentru că avionul a avut o mare întârziere.'

Vedeta a povestit că a apelat și la un medicament care se prescrie pe bază de rețetă medicală, însă nu i-a simțit beneficiile. În schimb, au ajutat-o sfaturile unei persoane apropiate din mediul online.

Anca Sina Serea fobieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Foto: Instagram

Citește și: Loredana, poză rară alături de soțul ei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete