Roxana Hulpe este însărcinată. Ce sex are bebelușul: „Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu”

Roxana Hulpe este însărcinată în 6 luni și a dezvăluit sexul bebelușului. Prezentatoarea de la PRO TV a vorbit despre sarcina pe care a ținut-o ascunsă până acum.

Roxana Hulpe este însărcinată în cel de-al doilea trimestru și a preferat să țină totul secret pentru a se asigura că totul este bine cu bebelușul. Prezentatoarea de la PRO TV a vorbit despre sarcină și a mărturisit că va naște la începutul anului următor.

„Sunt în săptămâna 25/26, în trimestrul 2, timpul se scurge atât de repede, iar emoțiile cresc, pentru că mă pregătesc de cea mai importantă dintre întâlnirile de până acum. Sper să fie punctual bebele, să nu ajungă nici mai devreme, nici mai târziu, data fiind finalul lunii ianuarie, începutul lunii februarie. Am preferat ca primele 6 luni să ne bucurăm în familie de această veste uriașă, noi între noi doar, dar acum am simțit să ne bucurăm cu voi toți de această veste', a spus Roxana Hulpe pentru VIVA!.

roxana-hulpe-este-insarcinata-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ce sex are bebelușul

În cadrul interviului pentru Revista VIVA!, Roxana Hulpe a dezvăluit ce sex are bebelușul pe care îl poartă în pântece. Vedeta de la PRO TV va fi mamă de fetiță.

„Toată viața am auzit asta: tu ești mamă de băiat! Așa că la prima morfologie am mers convinsă că este băiat. Eram cu mama în cabinetul doamnei doctor și mă întreabă: «Vreți să știți sexul bebelușului?». Am spus: «Da, normal, dar să nu afle mama» și, foarte sigură pe mine, am zis: «Oricum știu că e băiat». Doamna doctor zâmbea, părea că am citit în stele.

În final, după ce a părăsit mama cabinetul, mi-a spus că e fetiță. Faptul că era totul bine cu sarcina, cu bebele, și că era și fetiță a făcut ca acea zi să fie cea mai frumoasă de până atunci. În sinea mea, mereu mi-am spus că îmi doresc o fetiță. (zâmbește)', a povestit Roxana Hulpe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete