Roxana Hulpe a anunțat când se întoarce la Știrile Pro TV, deși nu a născut încă: „Îmi spunea o colegă din redacție că…”

Roxana Hulpe e prezentatoarea Știrilor Pro TV de weekend. De câteva luni, ea e în concediu, căci va naște primul ei copil peste doar câteva zile. Chiar și așa, ea a apărut la TV, în emisiunea „Vorbește lumea', unde a făcut dezvăluiri despre perioada pe care o traversează.

Jurnalista este însărcinată în 9 luni și abia așteaptă să-și strângă în brațe bebelușul. „Îmi spunea o colegă din redacție că doar o inconștientă ar putea merge la televizor în luna a noua, înainte cu câteva zile să nască', a glumit prezentatoarea la TV, conform protv.ro.

Însărcinată în 9 luni, ea a apărut îmbrăcată într-o rochie roșie, largă, prin care i s-a observat sarcina avansată.

roxana-hulpe-insarcinata-in-9-luni-la-tv-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Nu mi-am făcut încă bagajul pentru maternitate, dar am scrise obiectele, tot ce trebuie să pun', a mai spus ea.

„Mi-e teamă de grija aia permanentă. Înțeleg că din momentul în care îți primești copilul în brațe e o grijă, toată viața. Te trezești cu ea și ce faci? Sper să mă descurc, să fiu la înălțimea ei, pentru că ea mi-a adus o foarte mare bucurie. Sper și eu să-i provoc o bucurie în viață', a mai declarat ea.

Roxana, care e căsătorită cu Bogdan Rădulescu, manager UNTOLD și Neversea, a ales deja un nume pentru fetiță. „Are două prenume. Zora este primul, care este un nume slav și înseamnă „răsărit', „zori de zi'. Eu îi tot zic Zora Zorilor. Cumva și-a ales singură numele. (…)

Rafila e un derivat de la Rahela, nume biblic. Bunica mea din partea tatălui era Rafila și am zis să-l ducem mai departe', a mai zis prezentatoarea.

Roxana Hulpe se va întoarce la pupitrul Știrilor PRO TV în luna martie. „Mă întorc la Ștririle din weekend. Mi-a fost dor de Cosmin Stan. Pauza de teren însă va fi mai mare', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete