Fiica Roxanei Blagu refuză să comunice cu mama sa: „Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată”

Roxana Blagu suferă enorm de dorul fiicei sale, care nu dorește să o vadă sau să vorbească cu ea. Oana a decis să rămână cu tatăl ei, după separarea părinților.

Roxana Blagu încearcă de 9 ani să vorbească cu fiica sa, Oana, însă aceasta refuză să aibă orice legătură cu mama ei. Adolescenta nu vrea sub nicio formă să comunice cu mama ei, care a încercat în repetate rânduri să ia legătura cu ea.

„Nu am mai vorbit cu fata. Nu am nicio relație cu ea, în curând facem mulți ani. Am nouă ani de când nu avem niciun fel de relație. Face 14 ani anul acesta. Este destul de mare. Este greu să vorbesc despre asta cu toate că după atâția ani ar trebui să mă obișnuiesc cu acest lucru. Știu ce face, știu de la școală pentru că țin legătura cu cei de acolo, țin legătura cu oamenii care o văd mai des decât mine.

Am sunat-o pe Oana, am făcut tot ce mi-a stat în putință. Am sunat-o de nenumărate ori, mă blochează de fiecare dată. Mi-am luat și mai multe cartele și când prind un telefon nou, o sun sau îi trimit un mesaj. Toți apropiații mei sunt blocați pentru că le-am folosit telefoanele să îi transmit ei un SMS. Iubirea de mamă, orice s-ar întâmpla, orice ar fi, este acolo. Sper ca într-o zi să simtă această iubire. Nu știu dacă o să vină la mine și o să bată la ușă cândva. Nu mi-am pierdut speranța, dar în același timp sunt conștientă că, în atâția ani de zile, relația noastră s-a distrus', a declarat Roxana Blagu pentru Click!.

roxana-blagu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Fosta membră a trupei Trident s-a întâlnit recent cu fiica sa, în parc, însă aceasta i-a spus să o lase în place. Roxana Blagu este foarte afectată de dorința Oanei și speră ca într-o zi să vină la ea.

„Ne-am întâlnit întâmplător în parc (n.r – Roxana și Oana) pentru că frecventăm același parc. Sasha (n.r – fiul Roxanei Blagu) este micuț, așa că mergem în cel mai apropiat parc al nostru, iar de multe ori s-a întâmplat să fie și ea.

Au fost situații în care am privit-o de la distanță și situații în care m-am dus lângă ea și am privit-o minute în șir și am studiat-o din cap până în picioare să văd cum arată pentru că este greu pentru mine. Ea crește și eu nu îi văd pașii ăștia de creștere. Am și interacționat cu ea puțin și mi-a spus clar să o las în pace. Reacția ei nu a fost una bună, oricât am încercat eu să îi transmit și să îi spun că îmi este dor de ea și să îi spun că o iubesc', a conchis Roxana Blagu.

Când s-a stabilit custodia fetiței, Oana spunea în sala de judecată că mama sa nu o îngrijește cum trebuie. „Oana le-a spus că nu vrea să stea cu mama ei, că nu îi dă mâncare bună, că doarme în pat cu mama și cu iubitul ei, Andrei, că nu a mai lăsat-o la grădiniță ca să nu mă mai vadă pe mine. Oanei îi e frică de mama ei', spunea Marcel Sârbu atunci pentru Spynews.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete