Ronald Gavril, reacție despre relația cu Anamaria Prodan. Cum a fost primit în familie de copiii ei: „Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi”

Ronald Gavril a avut o primă reacție după ce s-a zis că el e noul iubit al Anamariei Prodan. Cei doi se află acum în America, acolo unde au și sărbătorit împreună Revelionul.

Anamaria Prodan e împlinită pe plan profesională și se pare că, mai nou, și pe plan personal. Impresara a petrecut sărbătorile alături de Ronald Gavril, boxer român cu 14 ani mai tânăr decât ea. Pe Instagram a postat mai multe poze cu el, unde a scris:

„Cu ochii doar spre viitor așteptăm anul nou! Vă doresc un an plin de lumină, sănătate și împliniri! Eu sunt Anamaria Prodan iar el este unicul Ronald Gavril’. Acum a venit și rândul lui să reacționeze. Ea a postat o fotografie pe Instagram în care apare și impresara. Ea nu s-a abținut și a distribuit-o și ea, pe contul ei.

Bărbatul nu a făcut declarații până acum, dar prin imaginea postată dezvăluie apropierea lui față de Anamaria Prodan, care, înainte să publice fotografii cu Ronald Gavril, vorba despre el, fără să-i dezvăluie identitatea.

„Am hotărât cu copiii mei să ținem departe de toate problemele personale ale familiei noastre. Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului.

Este un bărbat care nu a făcut școala pe străzi, nu l-am inventat eu, nu l-am dus la școală, nu l-am învățat să mănânce, să se îmbrace. Nu i-am construit eu carieră. E un bărbat care el mă susține pe mine și să știi că este minunat să ai așa un om lângă tine, pentru că numai așa poți construi și să trăiești viața frumos, demn, fără să te râdă lumea pe la colțuri. Apreciez cel mai mult la el bărbăția, grija față de mine și de copiii mei, demnitatea, inteligența, șarm.

Sunt niște lucruri pe care un bărbat adevărat trebuie să le aibă.', a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru WOWbiz.

ronald-gavril-anamaria-prodan-relatieSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat încă

Deși s-au despărțit acum doi ani, cei doi sunt în continuare soț și soție. Anamaria Prodan a anunțat și cum s-a ajuns în această situație: Laurențiu Reghecampf nu ar vrea să semneze actele de divorț și nici să renunțe la procesele pe care i le-a intentat.

Am 5-6 procese cu el pe rol la acest moment, nici nu le mai știu numărul. El și amanta vor să stoarcă niște bani de la mine! Spun amantă, pentru că nu sunt căsătoriți, iar divorțul nu s-a pronunțat! El e încă însurat, da?! Ați văzut voi pe undeva că s-a pronunțat divorțul?!

De ce nu renunță el la aceste procese cu mine? Nu vrea! Vrea bani! Nu există așa ceva! Sunt doi ani de când ne rugăm și eu și avocații mei de el, la două zile, să închidă tot și să-și vadă de viața lui! Să mergem la notar să încheiem, asta îi cerem noi toți, familia!, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul Tare de tot, cu Viorel Grigoroiu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete