Britney Spears spune că „nu se va întoarce niciodată în industria muzicală”

Britney Spears și-a lansat memoriile anul trecut, iar cartea a devenit un bestseller internațional. Confesiunile ei au făcut lumină în multe zone ale vieții ei, mai ales în relații și a vorbit deschis despre colapsurile publice care au dominat titlurile din presă, ani de zile.

Britney Spears nu are de gând să se întoarcă în industria muzicală. După ce s-a încheiat tutela conservatoare a tatălui ei care a durat 13 ani, singurul lucru pe care milioane de fani ai lui Spears îl așteptau a fost când se va reîntoarce în muzică.

Britney Spearss Tell-All Book Released WorldwideSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Au circulat zvonuri că vedeta pop lucrează în prezent la următorul ei album, dar anulând toate zvonurile, cântăreața a confirmat că nu se va mai întoarce niciodată în industria muzicală.

Britney Spears a devenit scriitoarea din umbră pentru alți autori

Recent, au apărut mai multe informații care susțin că vedeta pop lucrează la al zecelea album de studio din cariera ei. Cu toate acestea, joi, vedeta a infirmat toate bârfele, dar a continuat să dezvăluie că lucrează ca scriitoare fantomă pentru alți autori de memorii.

Pe contul ei de Instagram, Britney a postat pictura lui Guido Reni intitulată Salomeea ținând capul Sf. Ioan Botezătorul și a scris: „Doar ca să fim clari: majoritatea știrilor sunt gunoi!!! Se tot spune că apelez la oameni la întâmplare pentru a face un nou album… Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală!!!”

Mai mult, vedeta pop a spus că a scris peste 20 de cântece pentru diverși artiști în ultimii doi ani.

Reacționând la discuțiile despre memoriile ei „Femeia din mine', ea a scris: „Oamenii spun că memoriile scrise de mine au fost emise ilegal FĂRĂ APROBAREA MEA și asta e departe de adevăr… ați citit știrile acestea, nu??? Eu sunt atât de IUBITĂ și binecuvântată!!!”

Spears și-a lansat memoriile anul trecut și imediat cartea a devenit un bestseller. Volumul clarifică anumite nebuloase din viața ei, vorbește despre relațiile și colapsurile publice ale vedetei pop care au dominat titlurile din presă, ani de zile. În carte, cântăreața care a interpretat ”Toxic” a reflectat la timpul petrecut cu fostul ei iubit, Justin Timberlake, dezvăluind că a trebuit să avorteze copilul lor pentru că Justin nu era pregătit să aibă un copil.

Spears, care nu se ferește să-și împărtășească sentimentele, a spus recent despre sentimentul a fi din nou singură. Spears și Sam Asghari și-au încheiat căsătoria de 14 luni în august anul trecut.

Reflectând la viața ei, cântăreața a scris: „Este atât de ciudat să fii singură'.

„Am avut mult timp să mă uit în urmă cu tot ce este bun și rău… Mi-am dat seama că nu vorbesc deloc așa de frumos cu mine însămi' ea a adăugat.

Cine e și cu ce se ocupă Raluca Paraschiv, noua iubită a lui Syda. Fostul soț al Elenei Băsescu e foarte îndrăgostit

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete