Incident la Premiile Oscar 2019. A fost nevoie de intervenția medicilor

Incident la Premiile Oscar 2019

Oscar 2019 a însemnat filme bune, actori remarcabili, ținute spectaculoase, dar și… accidente. Protagonistul principalului incident la Premiile Oscar 2019 a fost chiar unul dintre câștigătorii marelui trofeu. 

Rami Malek a urcat pe scenă să-și ridice primul Oscar din carieră, pe care l-a primit pentru rolul “Freddy Mercury” din producția “Bohemian Rhapsody”. În speech-ul său, actorul a ținut să mulțumească trupei Queen, căreia a mărturisit că-i va rămâne dator toată viața, părinților și echipei care a stat în spatele realizării filmului.

Faptul că îl sărbătoresc pe Freddie Mercury şi povestea sa împreună cu voi în această seară este o dovadă că avem nevoie de filme ca acesta. Eu sunt fiul unor imigranţi din Egipt, un american la prima generaţie. Povestea mea încă se scrie acum. Voi preţui acest moment pentru tot restul vieţii mele', a spus tânărul actor.

Incident la Premiile Oscar 2019. Protagonistul a fost actorul Rami Malek

Emoțiile actorului se pare că au fost suficient de mari încât să-l destabilizeze. La propriu. La coborârea de pe scenă, actorul s-a împiedicat și a căzut sub privirile șocate ale celor prezenți. Conform www.people.com, „actorul a făcut tot ce a putut să își salveze trofeul. Când a căzut, Malek a părut surprins, iar cei din jur au sărit să-l ajute să se ridice. A fost chemată salvarea pentru a-i acorda primul-ajutor'.

Sursa citată mai spune că actorul a fost dus într-o zonă mai retrasă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Din fericire, proaspătul câștigător al Oscarului nu a suferit răni şi s-a ridicat de jos cu zâmbetul pe buze.

Citeste si

Oscar 2019. Lista completă a câștigătorilor

Sursa foto: hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete