Rona Hartner și-a retras fata de la școală. Motivul pentru care a decis asta: „Își dă și bacalaureatul acasă”

Rona Hartner a decis să își retragă fata de la școală și a explicat de ce a făcut această alegere. Fiica vedetei, Rita, va susține examenul de Bacalaureat acasă.

Rona Hartner își dorește tot ce este mai bun pentru fiica ei și împreună au decis ca Rita să nu mai meargă la școală. Vedeta spune că fata ei are un an sabatic și va putea să se concentreze mai mult pe partea profesională. Până acum puțin timp, Rita a învățat la o școală privată din Franța.

„Pare un pic contradictoriu pentru că atât timp am ținut fata în școli private, îmi dau seama că îi trebuia un an sabatic, școala nu mai este ce era înainte, să stai câte patru ore la școală și apoi să ai timp de pasiunile și dorințele tale, ea vrea anul acesta să facă cursuri de hair-stylist. Ea are o pasiune foarte mare. Ea a făcut mai multe experimente în Franța. Am adus-o aici să învețe să facă cursuri de hair-stylist cu culori bio. Sunt niște secrete pe care trebuie să le învețe', a declarat Rona Hartner, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Rita își va însoți mama peste tot în lume, iar examenul de Bacalaureat îl va susține de acasă. Fiica Ronei Hartner are un program foarte încărcat, fiind implicată în mai multe proiecte. Vedeta considera că orele petrecute la școală în fiecare zi mai mult o încurcau pe aceasta.

„Ea va veni cu mine peste tot. Am decis să își facă școală acasă, să își dea și bacalaureatul acasă. Ea vrea să își fac și o trupă de bas, joacă și în scurtmetraje, pentru filme ea trebuie să fie disponibilă.', a mai menționat vedeta din showbiz-ul românesc.

rona-hartner-si-fiica-ei-2SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete