Rona Hartner face primele declarații după ce s-a vindecat de cancer. Ce este obligată artista să facă?

Rona Hartner a reușit să învingă cancerul, însă chiar și așa nu poate sta liniștită. Cel puțin timp de 5 ani de astăzi înainte, artista este obligată să facă an de an un set complet de analize specifice pentru temuta maladie.

'Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu. De acum încolo, timp de cinci ani trebuie să fac analizele acestea mereu, ca să vad dacă mă îmbolnăvesc. Acum am făcut ultimele analizele și nu mai am nici un fel de cancer, nici metastază', a spus Rona Hartner în cadrul unei emisiuni TV.

Rona Hartner face primele declarații după ce s-a vindecat de cancer.

Rona Hartner și soțul eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 8

„Contează foarte mult să acceptăm diagnosticul, că poate fi tratat, că trebuie trecut prin eforturi. Trebuie să oferim, eu am oferit foarte mult pentru sufletele morţilor din purgatoriu, am oferit pentru pacea în lume, am oferit, nu am păstrat pentru mine şi lupta şi încercarea, nu am intrat frontal în coflictul cu boala, a spus Rona Hartner pe contul de socializare, potrivit cancan.

Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta.

Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi.

Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare, a mai povestit Rona Hartner.

Astăzi, pe Rona Hartner o regăsim așa cum o știm de peste 20 de ani. Veselă, vocală, colorată, pozitivă și, mai important decât atât, din nou sănătoasă. Din păcate pentru ea, însă, lucrurile nu au stat mereu așa. În tinerețe, artista a avut mai multe momente în care a vrut să spună PAS vieții.

„Eu am avut trei tentative de sinucidere, la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier', a spus Rona Hartner, la TV.

Un băiat în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3l de apă în 4 ore

Credit foto: revista Avantaje

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete