Un băiat în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3l de apă în 4 ore

Autoritățile din Colorado au arestat un cuplu după ce acesta și-ar fi ucis fiul în vârstă de 11 ani obligându-l să bea aproape 3 litri de apă în doar 4 ore.

Ryan (41 de ani) și Tara Sabin (42 de ani) sunt acuzați de ucidere și abuz asupra copiilor după moartea din 11 martie 2020 a fiului lor Zachary Sabin.

Un băiat în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3l de apă în 4 ore

Cuplul s-a predat marți, 16 iunie. Potrivit documentelor obținute de People, Zachary a fost forțat să bea 4 sticle a câte 700 de ml de apă fără a mânca, în decursul a 4 ore.

Aceleași documente precizează că băiatul a început să vomite și a fost găsit decedat în propriul pat cu spumă la nivelul cavității bucale.

Avea totodată vânătăi la nivelul capului, mâinilor, fluierului piciorului, pe posterior și o contuzie roșie la ochiul stâng.

În momentul în care s-a stins din viață, băiatul purta o bluză de pijama și un scutec îmbibat în urină.

Ce au declarat părinții băiatului?

Tara Sabin, mama vitregă a băiatului, a declarat că acesta suferea de o afecțiune urinară ereditară din cauza căreia urina seara în pat.

Cuplul a mai mărturisit că, din cauza afecțiunii respective, Zachary ar fi trebuit să bea cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Pe 10 martie, Tara l-a sunat pe Ryan pentru a-l informa că Zachary nu a băut suficientă apă în ziua respectivă.

Când a ajuns acasă, Ryan spune că Zachary lua doar câteva guri de apă, apoi vomita. Potrivit declarațiilor, soldatul a insistat ca Zachary să bea cât mai multă apă, până când băiatul a spus că nu mai poate și că are dureri la nivelul picioarelor.

Ryan Sabin: „Și-a pus mâinile pe perete și s-a holbat la zid”

S-a întins pe podea și când a refuzat să se ridice, Ryan l-a lovit în fluierul piciorului. L-a amenințat că o va face din nou dacă nu se ridică, iar când băiatul a refuzat să răspundă, l-a lovit din nou.

Ryan și-a scos apoi fiul afară crezând că „temperaturile scăzute îi vor opri ieșirea”. Apoi l-a adus din nou în casă și l-a așezat pe podea unde a început să sforăie.

Zachary s-ar fi ridicat apoi, s-ar fi plimbat prin bucătărie, ar fi scos mai multe sunete neinteligibile, apoi ar fi intrat în antreu unde „și-a pus mâinile pe perete și s-a holbat la zid”.

Ryan l-a pus pe fiul lui în pat la ora 23:15. La 06:15 a sunat numărul de urgență 911 după ce a găsit sânge și spumă ieșind din gura băiatului.

Procesul perechii va începe pe 23 iunie.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce dorință secretă i s-a îndeplinit unui muribund în stadiu terminal de cancer de intestin

21 de turiști au murit iar ghidul a suferit arsuri imense, într-o călătorie transformată în carnagiu

Culmea ambiției: o bătrânică de 100 de ani vrea să strângă bani pentru echipamente de protecție anti-Covid

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate