Un băiat în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3l de apă în 4 ore

Autoritățile din Colorado au arestat un cuplu după ce acesta și-ar fi ucis fiul în vârstă de 11 ani obligându-l să bea aproape 3 litri de apă în doar 4 ore.

Ryan (41 de ani) și Tara Sabin (42 de ani) sunt acuzați de ucidere și abuz asupra copiilor după moartea din 11 martie 2020 a fiului lor Zachary Sabin.

Un băiat în vârstă de 11 ani a murit după ce a fost obligat de părinți să bea aproape 3l de apă în 4 ore

Cuplul s-a predat marți, 16 iunie. Potrivit documentelor obținute de People, Zachary a fost forțat să bea 4 sticle a câte 700 de ml de apă fără a mânca, în decursul a 4 ore.

Aceleași documente precizează că băiatul a început să vomite și a fost găsit decedat în propriul pat cu spumă la nivelul cavității bucale.

Avea totodată vânătăi la nivelul capului, mâinilor, fluierului piciorului, pe posterior și o contuzie roșie la ochiul stâng.

În momentul în care s-a stins din viață, băiatul purta o bluză de pijama și un scutec îmbibat în urină.

Ce au declarat părinții băiatului?

Tara Sabin, mama vitregă a băiatului, a declarat că acesta suferea de o afecțiune urinară ereditară din cauza căreia urina seara în pat.

Cuplul a mai mărturisit că, din cauza afecțiunii respective, Zachary ar fi trebuit să bea cel puțin 2 litri de apă pe zi.

Pe 10 martie, Tara l-a sunat pe Ryan pentru a-l informa că Zachary nu a băut suficientă apă în ziua respectivă.

Când a ajuns acasă, Ryan spune că Zachary lua doar câteva guri de apă, apoi vomita. Potrivit declarațiilor, soldatul a insistat ca Zachary să bea cât mai multă apă, până când băiatul a spus că nu mai poate și că are dureri la nivelul picioarelor.

Ryan Sabin: „Și-a pus mâinile pe perete și s-a holbat la zid”

S-a întins pe podea și când a refuzat să se ridice, Ryan l-a lovit în fluierul piciorului. L-a amenințat că o va face din nou dacă nu se ridică, iar când băiatul a refuzat să răspundă, l-a lovit din nou.

Ryan și-a scos apoi fiul afară crezând că „temperaturile scăzute îi vor opri ieșirea”. Apoi l-a adus din nou în casă și l-a așezat pe podea unde a început să sforăie.

Zachary s-ar fi ridicat apoi, s-ar fi plimbat prin bucătărie, ar fi scos mai multe sunete neinteligibile, apoi ar fi intrat în antreu unde „și-a pus mâinile pe perete și s-a holbat la zid”.

Ryan l-a pus pe fiul lui în pat la ora 23:15. La 06:15 a sunat numărul de urgență 911 după ce a găsit sânge și spumă ieșind din gura băiatului.

Procesul perechii va începe pe 23 iunie.

Foto: Facebook

Citește și:

Ce dorință secretă i s-a îndeplinit unui muribund în stadiu terminal de cancer de intestin

21 de turiști au murit iar ghidul a suferit arsuri imense, într-o călătorie transformată în carnagiu

Culmea ambiției: o bătrânică de 100 de ani vrea să strângă bani pentru echipamente de protecție anti-Covid

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate