Rona Hartner a fost hărțuită de mai mulți regizori: „Frumusețea a fost și un handicap”

Rona Hartner a povestit prin ce momente de coșmar a trecut la începutul carierei sale. Actrița, care s-a mutat în Franța, în urmă cu mai mulți ani a fost hărțuită de regizorii cu care a lucrat.

Frumusețea nu a reprezentat întotdeauna un avantaj pentru Rona Hartner. Actrița a mărturisit că mulți bărbați au încercat să îi ajungă în pat și că mulți o vedeau doar ca pe un trofeu. Vedeta a dezvăluit că de multe ori a pierdut roluri importante, pentru că era prea frumoasă.

„Pe mine, frumusețea m-a ajutat, dar m-a și încurcat. Am avut și castinguri de film, în Franța, pe care le-am pierdut, tocmai pentru că eram prea frumoasă. Pot să cred că mulți bărbați care m-au curtat o făceau numai pentru frumusețe, că păream un trofeu agățat de mâna lor. Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine. Frumusețea poate fi un atu, dar poate fi și un handicap.

„Frumusețea a fost și un handicap'

Când reprezinți un sex-simbol, nu te întreba de ce toată lumea se dă la tine. Iar dacă nu mai ești sex-simbol, iubitul te poate părăsi, nu concepe că nu mai ești frumoasă. O femeie poate să arate într-o zi de 20 de ani, în alta, de 100 de ani, din cauza unor probleme, femeia este ca valurile mării, se schimbă în permanență. Frumusețea a fost și un handicap, mulți bărbați au încercat să mă aibă în pat numai pentru că eram frumoasă, decorativă', a declarat vedeta pentru Impact.ro.

rona-hartnerSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

La începutul carierei sale, Rona Hartner a avut parte și de câteva experiențe traumatizante. Actrița a declarat că a fost hărțuită de regizori, iar unul chiar a agresat-o. Ea își dorește să scrie o carte despre traumele pe care le-a trăit.

„Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare.

Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete