Motivul pentru care Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit. Au ascuns tot timpul adevărul

Vlad Gherman a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste', unde a vorbit despre relația cu Cristina Ciobănașu. Actorul a spus adevăratul motiv al despărțirii lor.

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au format un cuplu timp de 10 ani și au hotărât să se despartă în anul 2021. Actorul din „Lia – soția soțului meu' recunoaște că a suferit enorm în urma separării. În prezent, el formează un cuplu cu Oana Moșneagu și are o frumoasă relație de prietenie cu fosta lui iubită.

„Relația cu Cris a fost cea care m-a format și mi-a pus bazele relațiilor sănătoase pe care le pot avea. Practic, cum iubesc acum, iubesc și datorită ei. Pentru că împreună cu ea am dobândit acest stil de a iubi. Am fost doi copii care au crescut și care au învățat să iubească. A fost o relație foarte importantă pentru mine', a spus Vlad Gherman.

Relația lor devenise un exemplu pentru multe cupluri de tineri, iar ei au arătat doar momentele frumoase din povestea lor de dragoste, deși adevărul era cu totul altul.

„A fost greu și după ce s-a întâmplat serialul. Noi simțeam că după generația LaLa, Cris și cu mine eram și un model de relație de iubire. Aveam mare grijă și de entitatea asta și cum e relația văzută din exterior. Ce nu știau oamenii și noi când am anunțat să ne despărțim, am spus. Relația nu e doar cum o vedeți voi.

Sunt momente în care te mai cerți, situații tensionate. Ce-i drept, noi am reușit de fiecare dată să trecem peste. Am evitat să le arătăm fanilor și partea aia. Noi arătam doar partea frumoasă. Probabil unii dintre ei nu avuseseră niciodată o relație.

Mi se părea că noi îi duceam pe o pistă falsă. Noi am încercat să arătăm numai părțile frumoase, cum cred că asta fac marea majoritate. Asta se vine și asta se cere.'

„Frica mea era că la un moment ea o să plece'

Vlad Gherman susține că nu a fost vorba niciodată de infidelitate între ei, iar el se temea că va fi părăsit pentru alt bărbat. Relația cu actorul a fost prima relație serioasă pentru Cristina Ciobănașu, iar ea a vrut să încerce și altceva.

„Cel mai mult ne-a afectat pandemia. Niciodată nu a fost problema de a treia persoană, nici din partea mea, nici din partea ei. Singura chestie pe care eu o cred cu tărie, indiferent dacă o să zică cineva ceva, este că frica mea, și fără să vreau i-am arătat asta Cristinei, a fost că… prima ei relație a fost cu mine.

Frica mea era că la un moment ea o să plece, că nu are cum să rămână doar la mine. Pentru mine, când a intrat ea la facultate, mi-am dat seama că o să fie nasol. Mă gândeam cu groază că poate să se întâmple o chestie și ar trebui să fiu mai atent. Ea s-a prins. E o problemă pe care cred că o să o duc până în mormânt. Am o teamă de abandon și de a fi înșelat', a povestit Vlad Gherman.

Cristina Ciobănașu și Vlad GhermanSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Și a continuat: „A fost o chestie pe care a simțit-o ea și ea propus-o. Deși m-a durut sufletul, a fost o chestie pe care am putut să o înțeleg într-o oarecare măsură și cu toată durerea să accepți. Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. Câtva zile am crezut că o să se răzgândească.

Nu conștientizam. Pentru mine a fost un șoc. Nu credeam, râdeam. Am început să râd isteric. Au fost câteva zile în care nimeni nu știa. Au fost cele mai grele câteva zile din viața mea.'

„Se ruga sora mea de mine să mănânc ca să nu mor'

Actorul din serialul „Lia – soția soțului meu' a fost atât de afectat de despărțire, încât nu a mai mâncat. „Despărțirea asta a fost răul necesar pentru binele pe care îl trăiesc acum. Îi mulțumesc că s-a ținut tare. Deși a fost sinistru. La momentul ăla mi se părea că are inimă de gheață. Eu, probabil, n-aș fi putut.

Eu dacă eram în locul ei, dacă vedeam un om la pământ care se roagă să-i mai dea o șansă…ziceam ok. Sufeream amândoi. Plângeam amândoi (…) Se ruga sora mea de mine să mănânc supă cremă de linte ca să nu mor', a povestit Vlad Gherman.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete