Romică Țociu a spus câți bani ia pe oră pentru un program artistic: „De multe ori am plătit darul de nuntă în scenete”

Romică Țociu, îndragitul actor român, a fost invitatul ediției de sâmbătă, la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiunea de interviuri unice, difuzată de la ora 22:00, la Kanal D.

De mai bine de trei decenii, Romică Țociu reprezintă , dar mereu plină de optimism a renumitului cuplu umoristic Țociu și Palade'.

La Teatrul de Revista 'Constantin Tănase', Romică Țociu a jucat pe aceeași scenă cu Draga Olteanu Matei, Stela Popescu, Alexandru Arșinel, Nae Lăzărescu și Vasile Muraru. În televiziune, Romică Țociu a dat lovitura în anul 1999, ca entertainer al unui show care le oferea românilor premii in bani, iar de atunci, este o prezență constantă pe micile ecrane.  

În plan personal, Romică Țociu se află la cea de a doua căsătorie, are doi copii și este bunic.

În cadrul emisiunii, Romică Țociu a dezvăluit câți bani ia împreună cu Cornel Palade pentru o oră de program artistic. „Luăm 3.000 de euro pentru o oră! Există și prieteni în viață, oameni care te-au ajutat de-a lungul vremii, ce nu trebuie uitați. Cum să le ceri bani unor oameni care te ajută ori s-au pus în slujba ta?! De multe ori ne-am dus la evenimente pe prietenii, trebuie să existe și așa ceva. Nu doar bani, nu ei sunt totul tot timpul. Câteodată, pentru o mie de euro… Să ai o prietenie superbă, nu se face să-i ceri! Și de multe ori am plătit darul de nuntă în scenete', a povestit Romică Țociu, relatează Libertatea.

Romica-Tociu_40-de-intrebari-cu-Denise-RifaiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cât despre o eventuală ruptură de Cornel Palade, acotrul a scos din discuție o astfel de situație: „Niciodată! La mine și la Cornel este așa: 'până când moartea ne va despărți!'. Suntem atât de sudați, încât nu mă uit la el și știu ce vrea să vorbească. Știu și când respiră. Îl iubesc, mi-e așa de drag, câteodată, ne confesăm. Ne cerem iertare unul altuia, încă ne vrea lumea. E un semn că suntem vii. Niciodată n-aș putea să-l trădez pe Cornel. Și lui i s-au propus diverse proiecte, așa e viața. Suntem mercenari, acolo unde sunt bani trebuie să fim și noi!'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete