Romanița Iovan, mamă modernă pentru fiul său adolescent: „Mama, să știi că eu”

Când spui Romanița Iovan spui eleganță, frumusețe, prestanță și nu în ultimul rând mamă. Creatoarea de modă a fost multă vreme în atenția publicului datorită carierei sale, însă după moartea fostului soț, și-a dedicat o mare parte din timp fiului lor, Albert.

Romanița Iovan a rămas văduvă în urmă cu 7 ani și de atunci se împarte între afacerile sale și educația băiatului. Albert are acum 16 ani și a moștenit dragostea pentru adrenalină de la tatăl său, pilotul Adrian Iovan.

„Eu nu am vrut copil, am vrut carieră, am fost femeie de carieră. Până la urmă, când a fost momentul, era chiar când eram independentă, şi din punct de vedere al carierei, şi financiar, şi am putut să mă ocup de Albert, ceea ce a fost super bine pentru amândoi. Nu am avut niciodată sentimentul că aş fi vrut să fac copil mai devreme. Dacă aş da timpul înapoi, aş face la fel', a explicat Romanița Iovan în cadrul podcast-ului „Ameritat' cu Ameri Nasrin, scrie Libertatea.

Timp de 7 ani, Albert i-a avut alături pe ambii părinți, astfel că potrivit spuselor creatoarei de modă, adolescentul are bazele unei educații constructive primite chiar de la tatăl său. Mai mult decât atât, Romanița i-a insuflat dorința de independență și de muncă, astfel pentru fiecare ajutor pe care i-l oferea în casă îl răsplătea.

„Soția lui va fi recunoscătoare, fiindcă Albert știe să spele la mașină, și rufe, și vase. Mama, vreau să câștig niște bani, mi-a zis. I-am dat să spele rufele. Îi dădeam 50 de lei pentru fiecare mașină spălată. Și venea prea des, până când i-am zis: Nu mai spăla deloc, ești prea scump pentru mine. Știe să se descurce, până la urmă. Dar continuă să spele vase, rufe, i-am creat independență', a mai declarat Romanița Ivan.

Deși este o femeie puternică și independentă, vedeta a recunoscut că are și ea fricile ei, mai ales ca mamă de adolescent, într-o lume plină de tentații dăunătoare. Motiv pentru care i-a spus fiului său să nu se ferească de ea și să-i spună mereu dacă are probleme oricât de grav ar fi. Răspunsul puștiului este emoționant și liniștitor pentru orice părinte.

„Acum sunt tentațiile foarte mari și mult mai multe pericole de când eram eu adolescentă. În primul rând, informațiile. Care de multe ori pot fi false. I-am zis să consulte mai multe surse, la orice vrea să facă. La 15 ani, i-am zis: Albert, orice ți se întâmplă, oricât de grav e, să-mi zici!. Dacă e grav, poate mai pot repara ceva. Nu m-a pus într-o situație de acest gen. Mi-a zis: Mama, să știi că eu țin foarte mult la sănătatea mea! N-aș face ceva care să-mi împieteze sănătatea. Știi la ce mă refer', i-a transmis Romanița Iovan lui Ameri Nasrin, potrivit sursei de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete