Alexia Eram știe să facă bani, dar și să îi cheltuie: „Am o viață până la urmă”. Cum se descurcă la capitolul finanțe

Alexia Eram e fata Andreei Esca și al lui Alexandre Eram. Tânăra se întreține singură, și-a cumpărat chiar și un apartament în București. E influencer, are multe campanii, face bani, dar știe și să îi cheltuie.

Într-un interviu pentru Ego.ro, tânăra a explicat că e independentă financiar. „Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power.

Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare', a spus Alexia, care cheltuie mulți bani pe vacanțe și pe haine.

bani-alexia-eram-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva, o să mi-l iau. Adică nu sunt deloc chitroasă. Sincer, cheltuiesc destul de mult, dar dacă îmi place ceva o să mi-l cumpăr, am o viață până la urmă', a mai spus Alexia, care nu primea mulți bani de la părinți când locuia cu ei.

„Niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete