„Românii au talent 2022”. Iată când va începe sezonul 12

Sezonul 12 „Românii au talent' va fi încărcat de talente de neuitat, de români dornici să fie pe scenă și de multe surprize. Primele noutăți de care telespectatorii vor avea parte sunt două modificări în componența juriului.

Emisiunea mult iubită de telespectatori în care cei mai talentați oameni vin și își demonstrează abilitățile va începe pe 4 februarie. La masa juriului, au rămas în continuare Andra și Andi Moisescu, însă alături de ei vor veni Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare și un simț al umorului foarte dezvoltat, așa că o emisiunea care să caute și să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent și să fiu în juriu alături de Andra, Andi și Bobo!', a declarat entuziasmat Dragoș Bucur.

„Sunt foarte fericit să mă aflu în postura de jurat deoarece este show-ul pe care îl respect cel mai mult și care mi-a plăcut de la lansare. Îmi face plăcere să lucrez cu o echipă pe care, în mare parte, o cunosc și alături de care am lucrat la diferite proiecte. Pe colegii jurați îi cunosc foarte bine, pe fiecare în parte, și simt că ne vom distra foarte tare', a spus și Mihai Bobonete.

Dragos-BucurSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Pe pagina oficială de Instagram a emisiunii au apărut câteva imagini de la preselecții. Mihai Bobonete le-a arătat tuturor că nu are frică de înălțime folosindu-se de trapezul unui concurent, iar Dragoș Bucur a dezvăluit că are abilități de dansator.

Sezonul 12 al emisiunii promite numere spectaculoase, amuzante, iar Smiley și Pavel Bartoș sunt, ca de obicei, cea mai bună echipă reușind să completeze momentele emoționante așa cum ne-au obișnuit de ani întregi.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete