Carmen Tănase, relație specială cu fiul său, Tudor. De ce nu vrea să se însoare?

Carmen Tănase este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră. Datorită talentului inegalabil, al vocii pătrunzătoare și a numeroaselor roluri pe care le-a jucat, artista a cucerit inimile a milioane de români din toate colțurile țării.

Carmen Tănase a fost căsătorită timp de 11 ani cu Victor Parhon. Din nefericire, acesta s-a stins din viață la doar 57 de ani din cauza unui cancer pulmonar. Împreună l-au avut pe Tudor, acum în vârstă de 32 de ani. Tânărul a fost multă vreme plecat pentru a studia în Olanda, însă are o relație extrem de frumoasă cu mama sa.

Cei doi vorbesc deschis orice subiect, inclusiv cel legat despre o eventuală căsătorie a tânărului. Actrița, în vârstă de 61 de ani, a mărturisit că Tudor nu se grăbește și momentan nici vremurile prin care trecem nu sunt potrivite pentru o nuntă.

„Nu este cazul. Nu acum', a declarat Carmen Tănase pentru impact.ro.

Celebra actriță a dezvăluit în cadrul podcastului lui Măruță motivul pentru care nu s-a mai recăsătorit. Moartea criticului de teatru a devastat-o și deși Carmen Tănase a rămas văduvă la 39 de ani, nu a simțit nevoia de a-și reface viața alături de altcineva.

„A fost o poveste foarte frumoasă. El era mult mai mare decât mine, cu 17 ani. Oamenii nu credeau în relația asta, în legătura asta, ba chiar mi-am auzit vorbe, pentru că el era critic de teatru și ziceau că m-am căsătorit din interes. Dimpotrivă, a fost pe invers, pentru că el era un tip foarte obiectiv și destul de, adică, nu era dur, dar era cinstit în meseria lui.

Nu conta că era prieten cu actorul respectiv, nu făcea compromisuri. Și eu mi-am luat-o de la oameni. Unii colegi de teatru s-au supărat pe mine. Pentru că a fost un tip foarte cinstit, după ce s-a căsătorit cu mine, nu a mai scris despre mine niciodată. O singură excepție a fost despre un spectacol, care l-a dărâmat efectiv’, a declarat Carmen Tănase în podcastul „Acasă la Măruță'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete