Rodica Popescu-Bitănescu, căsnicie trainică fără urmași. De ce nu a avut copii niciodată: „Este secretul meu”

Rodica Popescu-Bitănescu, căsnicie trainică fără urmași. De ce nu a avut copii niciodată: „Este secretul meu”

Rodica Popescu-Bitănescu este una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe din România. De-a lungul timpului, aceasta i-a cucerit pe românii de pretudindeni cu talentul artistic, iar râsul său este de-a dreptul molipsitor.

Faimoasa actriță este căsătorită de peste patru decenii cu Mircea Bitănescu. Dragostea lor este la fel de intensă ca la început, însă cei doi nu au cunoscut bucuria de a deveni părinți.

Prima oară s-au întâlnit în ziua în care Rodica susținea examenul pentru a obține permisul de conducere. Pe atunci, Mircea Bitănescu făcea parte din comisia de examinare. Încă de la prima vedere, chimia dintre ei a fost perfectă și astfel a început o frumoasă poveste de dragoste.

„Eu am dat examen de conducere cu el. Nu ştiu cum de am picat la comisia lui, la Bitănescu Mircea, dacă nu cumva m-a ales el pe mine. I-a plăcut o fotografie, deşi eu nu sunt deloc fotogenică, Când am văzut că apare un bărbat blond, cu ochii albaştri, îmbrăcat ofiţer, cu un mers aşa, americanesc, un tip calm, am căzut în cap imediat.

A fost pentru mine o lovitură de trăznet, adică m-am îndragostit de el când l-am văzut, o frumuseţe de om. După aceea am descoperit cât de deştept este acest tip şi cât de citit este. Datorită lui am început eu să citesc, că nu citeam aşa mult înainte', a mărturisit Rodica Popescu-Bitănescu.

După relație de doi ani, celebra actriță a spus „DA' în fața ofițerului de stare civilă și nu a mai durat mult până când au mers la altar.

Acum, după 40 de ani, Rodica Popescu-Bitănescu a recunoscut ce a atras-o la cel care avea să-i devină partener de viață.

„I s-a spus şi lui să nu mă ia de nevastă. Nu, nu a ţinut cont de asta. El m-a luat de nevastă… Trecutul i l-am spus eu… Nu am făcut nunta, o să îmbrac rochia de mireasă când voi face nu ştiu câţi ani de căsătorie cu Mircea… Mircea e un tip care îmi place, are ochii albaştri – şi ce m-a impresionat la el e mersul', a mai spus actrița.

Cu toate că povestea lor de dragoste este una demnă de a fi ecranizată, cei doi nu au avut parte de bucuria de a deveni părinți. Artista evită să discute acest subiect, însă a spus mereu că iubește copiii și a vrut să fie mamă. Mai mult decât atât, este cu adevărat intrigată de faptul că oamenii își dau cu părerea despre acest aspect atât de sensibil pentru ea și soțul ei.

„Nu este adevărat că nu mi-am dorit copii. Acel adevăr îl ştim numai eu şi Dumnezeu. Nu am să vorbesc niciodată despre acest lucru. Este un lucru prea personal. Nu se pune problema că nu am vrut, pentru că eu ador copii. O să spun numai dacă o să scriu o carte. Acesta este un subiect de roman. Nu am să dezvălui de ce nu am copii, acesta este secretul meu', a explicat Rodica Popescu-Bitănescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete