Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă. „Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor”

Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă. „Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor”

Rodica Popescu Bitănescu a fost invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai' unde a făcut dezvăluiri neașteptate. A povestit că a mai avut probleme de-a lungul anilor, chiar și gânduri sinucigașe. 

În vârstă de 82 de ani, cu peste 60 de ani de activitate pe scena teatrului românesc, îndrăgita artistă a adunat în palmares numeroase premii, dar și admirația a milioane de români. Rodica Popescu Bitănescu, în prezent actrița Teatrului Național din București, dramaturg și regizor de succes, a avut o viață demnă de film, și puțini știu că aceasta a avut și momente de cumpănă, în viața sa. Aseară, în cadrul emisiunii '40 de întrebări cu Denise Rifai' Rodica Popescu Bitănescu a făcut dezvăluiri impresionante si a oferit și detalii uluitoare și în ceea ce privește momentele cumplite prin care a trecut, de-a lungul vieții.

În emisiunea de la Kanal D ea a povestit că s-a confruntat cu gânduri sinucigașe. Actrița a fost puternică și nu le-a pus niciodată în practică. Rodica Popescu Bitănescu a mărturisit că totul a avut legătură cu un vis. Aceasta a declarat cum a visat, într-o seară, că a fost prinsă în timp ce copia la una dintre materii.

„Sunt Leoaică. Am înțeles, la un momentat dat, că Leoaica e predispusă la așa ceva. Eu am vrut să mă sinucid prima oară când eram elevă la liceul Lazăr. Vezi, am o sensibilitate anume și d-asta am scris o replică senzațională în piesa „Încă-i bine’, în această comedie. Am explicat chestia asta cu sinuciderea și de ce nu m-am sinucis niciodată. Am avut un vis. Mi s-a trimis un vis pentru că Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor, să mă omor. Am avut un vis fantastic care este povestit în piesă. Eram elevă și m-a prins furând, copiam, adică am copiat’, a povestit Rodica Popescu Bitănescu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Rodica Popescu Bitănescu a continuat prin a spune că s-a simțit foarte prost în momentul în care profesoara a prins-o în timp ce copia. Din cauza rușinii, actrița s-a gândit să își pună capăt zilelor. În plus, aceasta a mai povestit că de mică o obsedau gândurile legate de moarte.

„M-am simțit atât de prost față de această profesoară de matematică, o chema Teodorescu. Pe mine mă întreba: „Rodica, m-ai furat tu pe mine?’ Mă gândeam în timpul ăsta. Noi suntem la etajul 2, eram la geam cu banca. Dacă m-aș arunca acum de pe geam? Oare aș muri, că îmi e rușine.

Măi și nu m-am aruncat pentru că a trecut la altcineva. Era să o fac. Poate că mă schilodeam, poate că muream, nu știu ce se întâmpla. Eram un copil atât de curat și m-am simțit așa de prost la vârsta aia să mi se spună așa ceva, încât eram în stare să mă și omor. Ăla a fost începutul. Nu mai spun că de mică mă obseda că o să murim, dar nu să mă omor eu’, a mai povestit îndrăgita actriță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete