Robert Kardashian a vrut să se căsătorească cu Priscilla Presley. Iată de ce s-a răzgândit

Priscilla Presley, care a divorțat de Elvis în urmă cu 50 de ani, după o căsnicie turbulentă de șase ani, a afirmat săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment de tip întrebări și răspunsuri, că “nu a vrut niciodată să se căsătorească după el”, deoarece „nimeni nu l-ar putea egala vreodată” pe legendarul muzician.

Dar Priscilla Presley, în vârstă de 78 de ani, nu spune toată povestea. La mijlocul anilor 1970, după despărțirea de Elvis, ea s-a îndrăgostit iremediabil de un alt bărbat: Robert Kardashian, viitorul soț al lui Kris Jenner și tatăl lui Kim, Kourtney, Khloe și Rob.

Potrivit Page Six, surse din interior au spus că Kardashian a fost, la un moment dat, disperat să se căsătorească cu Priscilla Presley.

“Priscilla l-a făcut pe Robert foarte fericit”, a spus prietena lor apropiată, Joni Migdal, scrie Jerry Oppenheimer, autorul cărții „The Kardashians: An American Drama.'. “A vrut să se căsătorească cu ea și să aibă copii cu ea. Asta era cu siguranță speranța lui, planul lui”.

Cei doi au fost intimi practic din momentul în care s-au întâlnit și a fost dragoste la prima vedere, au observat persoane din interior.

Dar pasiunea lor a fost uneori întreruptă în mod bizar de Elvis, care avea propria poveste de dragoste fierbinte cu fosta Miss Tennessee, Linda Thompson.

Un prieten apropiat își amintește că Robert se plângea vehement cum, în timp ce făcea dragoste cu Priscilla, Elvis o suna, părând incoerent. Înfuriată, Priscilla Presley „punea receptorul de lângă pat pe pernă între ea și Robert și îi permitea acestuia să asculte conversațiile intime ale Regelui cu fosta sa soție”.

Prietenul apropiat al lui Kardashian, Larry Kraines, își amintește că Robert i-a spus că Priscilla era “grozavă…Dar tipul ăsta, Elvis, nu încetează să o controleze”.

Kardashian a susținut în fața prietenilor că Elvis nu voia ca Priscilla să se vadă cu alți bărbați “pentru că o aveau pe Lisa Marie, iar Elvis era foarte implicat în asta”.

Se spune că Robert a fost foarte deranjat și a început să simtă presiunea pe care Elvis o exercita asupra Priscillei.

Povestea de dragoste Kardashian-Presley a fost inițiată în jurul anului 1975 de fratele mai mare al lui Robert, Tom Kardashian, care se întâlnea cu fosta regină a frumuseții Miss Missouri, Joan Esposito – fosta soție a managerului de turneu al lui Elvis.

Iar Priscilla Presley s-a interpus inițial între frații Kardashian, întrucât Tom era și el interesat de ea.

“Dar Priscilla a fost cea care a decis să se întâlnească cu Robert, supărându-l pe Tommy și aprinzându-i gelozia și invidia”, și-a amintit Migdal.

Celebrity Social Media Photos!SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Tom Kardashian, care avea să aibă o căsnicie lungă și fericită cu Joan Esposito, a recunoscut că a început să aibă rețineri față de Priscilla când a văzut cât de mult îl controla pe fratele său.

“Priscilla a schimbat cu adevărat o mare parte din gândirea fratelui meu cu privire la modul în care ar trebui să se îmbrace, cum ar trebui chiar să conducă și ce ar trebui să facă – și l-a schimbat cu ușurință pentru că era atât de atrăgătoare și astfel a avut o influență asupra lui”, a spus Tom într-unul dintre interviurile oferite lui Jerry Oppenheimer pentru a-și scrie cartea, mai relatează sursa citată anterior.

Dar a existat și o altă latură a poveștii. Priscilla Presley a simțit că Robert, la fel ca Elvis, încerca să o controleze, o situație care s-a manifestat atunci când Kardashian a vrut să o transforme “într-o gospodină armeană domesticită, iar asta a înfuriat-o pe Priscilla”, a spus Migdal.

“Priscilla a încercat odată să pregătească cina pentru Robert, pentru că el o tot întreba, așa că Priscilla a spus că într-o seară a gătit sparanghel, a făcut asta și a făcut aia și s-a străduit să fie perfect, iar el a criticat-o. Ea a spus că, după acea masă, el nu i-a mai sugerat niciodată să facă cina pentru el.”

Supărată, Priscilla a precizat că posibilitatea căsătoriei nu mai era în cărți, spunându-i lui Kardashian: “Uite, nu mă voi căsători cu nimeni până când Elvis nu moare”.

În timp ce Priscilla afirmă astăzi că Elvis a fost singurul bărbat pentru ea, Tom Kardashian a dezvăluit adevăratul motiv pentru care căsnicia Priscillei cu Elvis s-a destrămat.

“Elvis nu i-a permis Priscillei să meargă în toate turneele [de concerte], iar Elvis era de departe cel mai mare vânător de femei din lume. El ERA regele și toate aceste femei erau la dispoziția lui. Elvis le-a ținut pe Priscilla și Joan și pe celelalte soții departe de ceea ce se întâmpla și de aceea relațiile au eșuat”, a spus Tom Kardashian.

Kardashian s-a căsătorit cu prima soție, Kris, în 1978. Au divorțat în 1991.

Când acesta era pe moarte din cauza cancerului, în 2003, Priscilla i-a telefonat, au declarat surse apropiate, și i-a spus cu blândețe că îl iubește, aducând lacrimi în ochii lui Kardashian.

Foto: Hepta

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete