De ce își schimbă Kate Middleton stilul vestimentar?

Kate Middleton și-a schimbat stilul în ultimele luni, înlocuind articole precum tradiționalele paltoane cu o garderobă mai modernă și mai casual. Și în timp ce unii fani s-au plâns de schimbarea ei vestimentară, o sursă a declarat pentru Us Weekly că aceasta face parte dintr-un plan de a “devansa” potențialele reacții de respingere a ultimului sezon al serialului “The Crown” de la Netflix.

Drama regală, care va fi difuzată în două părți, prima urmând să fie difuzată pe 16 noiembrie, o include pe actrița Meg Bellamy, necunoscută până acum, în rolul tinerei Prințese de Wales și, potrivit unei persoane din interiorul familiei regale, regina din viața reală se teme că nu va avea parte de o editare bună, scrie Page Six.

Sursa a explicat că Kate Middleton crede că Netflix o va face să pară o “tânără foarte privilegiată și îndrăgostită” și între timp ia măsuri pentru a-și îmbunătăți imaginea publică… inclusiv schimbarea garderobei.

„Kate își schimbă stilul într-un efort de a câștiga încrederea oamenilor și, de asemenea, pentru a anticipa loviturile pe care simte că le va primi imaginea ei atunci când va debuta noul sezon din ‘The Crown'”, a declarat sursa regală pentru revistă, mai scrie sursa citată anterior.

Persoana din interior a mai împărtășit că, în urma morții reginei Elisabeta a II-a, prințesa de Wales “vrea ca oamenii să o vadă ca pe un lider puternic, cineva care este capabil să ducă titlul de regină într-o nouă generație” și s-a întâlnit cu stiliști și alți membri ai echipei în încercarea de a-și reînnoi imaginea.

De ce își schimbă Kate Middleton stilul vestimentar?SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

O parte a planului presupune purtarea unor articole precum “pantaloni, cămăși mai casual și haine mai puțin scumpe”, alături de “piese mai accesibile”, a explicat sursa.

În timp ce mama celor trei copii a purtat cu siguranță pantaloni în mod repetat în ultimele luni, multe dintre costumele sale puternice, cum ar fi blazerul cu dungi și pantalonii asortați pe care i-a purtat de două ori în mai puțin de o săptămână, costă mai mult de 1.000 de dolari.

Cu toate acestea, expertul regal Kinsey Schofield a declarat pentru Page Six Style că „atunci când Kate Middleton, Prințesa de Wales, poartă unul dintre blazerele sau costumele ei elegante, cred că acest lucru îi conferă un sentiment de autoritate”, comparând recentele ei apariții cu cele ale regretatei soacre a reginei, Prințesa Diana.

“După ce Diana și-a tăiat părul scurt (inspirată de Sharon Stone) am văzut și noi o mulțime de blazere”, spune creatorul To Di for Daily. “Toate revistele de modă s-au lăudat cu garderoba de vedetă a Dianei și i-au admirat profesionalismul”.

Deși unii par să creadă că potențiala reacție publică din partea publicului din “The Crown” a inspirat-o pe prințesă să își îmbunătățească stilul vestimentar, Schofield ne spune că nu este de acord.

“În mod realist, cred că evoluția stilului ei este direct asociată cu schimbarea poziției ei în familia regală. Familia ei este cu un pas mai aproape de coroană”, împărtășește gazda podcastului “To Di for Daily”. “Se așteaptă ca ea să arate mai matură și mai regală”.

Cu toate acestea, Schofield adaugă că “un mod în care Kate Middleton ar putea încerca să combată ideea de a fi prezentată ca o “femeie privilegiată” în “The Crown” este moda ei de stradă”.

Kate Middleton, care poartă adesea piese mai accesibile, cum ar fi tenișii ei favoriți Veja Esplar și cerceii Accessorize, a dovedit că a fi un membru al familiei regale nu înseamnă că trebuie să porți rochii și diademe (cel puțin nu tot timpul).

„Ea este o prințesă, dar o prințesă care face cumpărături la Zara. Văzând-o pe Kate în Superga sau J. Crew – îmbrăcăminte la prețuri accesibile – o face mult mai ușor de relaționat pentru spectatorii regali și ar putea demonta ideea de “femeie privilegiată””, continuă expertul regal.

În ceea ce privește drama regală care va urma părțile unu și doi din sezonul 6 din “The Crown” vor fi difuzate pe Netflix pe 16 noiembrie și 14 decembrie.

Foto: Profimedia

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete