Priscilla Presley, motivul pentru care nu s-a recăsătorit niciodată: “Nimeni nu s-ar fi putut compara”

Priscilla Presley vorbește deschis despre decizia ei de a nu se recăsători după ce s-a prăbușit mariajul de șase ani cu Elvis Presley.

În timpul unui eveniment de întrebări și răspunsuri la South Point Casino din Las Vegas, vineri, actrița, în vârstă de 78 de ani, a confirmat aparent zvonul potrivit căruia a făcut un jurământ de a nu se mai căsători niciodată atâta timp cât fostul ei soț este în viață.

“Pur și simplu nu cred că el ar putea face față”, a spus ea despre regretata emblemă a muzicii rock, cu care a fost căsătorită din 1967 până în 1973.

În ciuda faptului că Elvis a murit în 1977, Priscilla Presley și-a ținut această promisiune în ultimele patru decenii.

„Ca să fiu sinceră cu voi, nu am vrut niciodată să mă căsătoresc după el. Nu am avut niciodată nicio dorință. Nimeni nu l-ar fi putut egala vreodată”, a spus ea, scrie People.

Priscilla a explicat, de asemenea, de ce ea și Elvis au ales să nu mai aibă alți copii după ce au avut-o pe fiica lor, Lisa Marie Presley, în 1968.

„Elvis simțea că are un program foarte încărcat și se simțea puțin vinovat că nu a fost atât de mult prin preajmă când Lisa era mai mică. Cu programul său și cu turneele sale, simțea că nu a fost suficient de mult prin preajmă pentru a acorda multă atenție faptului de a avea un alt copil”, a declarat ea în fața publicului, mai scrie sursa citată anterior.

Într-o conversație separată cu jurnalistul britanic Piers Morgan pentru TalkTV, joi, Priscilla a recunoscut că moartea subită a lui Elvis, la vârsta de 42 de ani, încă o afectează profund după atâția ani. Ea a spus că își amintește încă foarte bine cum managerul său de turneu, Joe Esposito, i-a dat cumplita veste la telefon.

“Încă pot auzi cuvintele lui Joe Esposito: “Cilla, Elvis a murit”, și asta a fost ca și cum, pur și simplu nu mi-l puteam imagina vreodată, mai ales la vârsta lui și toate astea, încă atât de tânăr și dorind să facă atât de multe și având atât de multe planuri, și să nu-l am, să nu vorbesc cu el, să nu-l am ca tată al copilului nostru. Marea mea teamă era Lisa și cum să-i spun. Avea doar 9 ani la acea vreme”, a declarat ea pentru Morgan.

Priscilla a vorbit și despre ceea ce a atras-o la Elvis, inclusiv despre simțul său ascuțit al umorului. Cei doi s-au întâlnit prima dată la o petrecere în Germania de Vest în 1959, când ea avea 14 ani, iar el 24 de ani.

“El intra în cameră și era ca și cum ar fi fost: “Uau””, a explicat ea despre prezența lui captivantă. “Vreau să spun, nu-și dădea seama ce avea în ceea ce privește aspectul său, ce simțea sau carisma sa, dar au fost câteva momente când a venit și a spus: “La naiba, arăt bine”, glumind, când era în baie și se pregătea să plece undeva, dar avea un simț al umorului grozav.”

Ea și-a amintit, de asemenea, de celebrul artist ca fiind incredibil de grijuliu, descriind un moment în care a trecut cu mașina pe lângă o reprezentanță auto din Memphis și a văzut o femeie care se uita la automobile. Într-un gest spontan de generozitate, el a surprins-o pe femeie cumpărându-i un Cadillac albastru nou-nouț.

„Așa e el, asta ar face. Oricine avea probleme, el le dădea bani. Oricine avea o problemă, cu orice, cu adevărat, și nu-și putea permite, chiar și cu unii dintre băieții care aveau nevoie de îngrijiri medicale, el le plătea”, a spus Priscilla Presley.

Povestea de dragoste dintre Elvis și Priscilla este descrisă în noul film biografic Priscilla, care a avut premiera în cinematografe vineri, 3 noiembrie. Filmul, regizat de Sofia Coppola, îi are în distribuție pe Cailee Spaeny și Jacob Elordi.

Foto: Profimedia

A apărut revista Avantaje ediția de noiembrie 2023. Luna aceasta vă surprindem cu un număr cu adevărat special, cu un DOSAR în care dezbatem tulburările de personalitate cele mai des întâlnite, cu subiecte de sănătate considerate tabu dar și cu invitați- surpriză:

EXCLUSIV AVANTAJE:

CRISTIAN DIACONESCU – Diplomat de carieră și fost ministru de externe, totul pornind de la o bază juridică, Cristian Diaconescu poate oferi context pentru cele mai „fierbinți' subiecte ale zilei. În interviul Din ediția de noiembrie poți citi o sinteză a ceea ce înseamnă rolul României în UE, fenomenul fake news, dar și noile direcții de dezvoltare – cum ar fi energia verde și folosirea inteligenței artificiale.

DOSAR SPECIAL – Tulburările de personalitate

Cauzele exacte ale tulburărilor de personalitate nu sunt pe deplin înțelese, dar se crede că o combinație de factori genetici, chimici și de mediu pot contribui la dezvoltarea lor.

PARANOICUL – Personalitatea paranoică nu este un caz de nebunie, este doar un om cu o înclinație permanentă spre suspiciune și neîncredere.

HISTRIONICUL – În prima zi, pare charismatic, te vrăjește. A doua zi, te cam obosește.

A treia zi, deja ai vrea să-l tragi din priză. Cine să fie? Un individ cu personalitate histrionică.

PERFECȚIONISTUL – „Dușmanul binelui e mai binele', se spune. Cel care nu este niciodată mulțumit riscă să nu-și termine treaba la timp. În plus, îi critică la nesfârșit pe cei din jur. Rău pentru el, rău pentru toată lumea.

DEPENDENTUL – Dacă te sufocă, poți să te scuturi de el și să scapi. Dar ce se va întâmpla cu el după aceea? Dependentul este expus unor riscuri dintre cele mai grave.

DEPRESIVUL – Cum să ne purtăm cu personalitatea depresivă atunci când face parte din viața noastră? Dacă se leagă de evenimente concrete, dacă are cauze certe, dacă este o stare temporară, depresia este o maladie. Dacă este un fel de a fi permanent al cuiva, vorbim despre o personalitate dizarmonică de tip depresiv.

Vrei să te bucuri de o căsnicie fericită? Atunci fii foarte atentă la primul și cel mai important pas pentru reușita în doi: alegerea partenerului de viață! Vă plac aceleași lucruri și vă ghidați în viață după aceleași valori? Cu siguranță, el va fi alesul! Sau poate că, deși nu vă înțelegeți întotdeauna, vă completați reciproc – doar știe oricine, contrariile se atrag.

Ești prizoniera dragostei? Când ne îndrăgostim, viața noastră gravitează în jurul persoanei iubite și pare că nimic altceva nu mai există în jur. Dar dragostea nu înseamnă acapararea unuia de către celălalt. Viața fiecăruia are o multitudine de fațete pe care nu le putem neglija, oricât de mult am fi preocupați de partener și de dragostea pentru el.

Citește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete