Ricky Martin, dezvăluiri emoționante despre soțul lui și cei patru copii

Ricky Martin

În cel mai recent număr al revistei People, cântărețul latino-american Ricky Martin vorbește deschis despre viața alături de soțul lui, artistul plastic Jwan Yosef, și de cei patru copii, trei băieți și o fetiță.

Viața personală a lui Ricky Martin s-a aflat mult timp sub semnul întrebării. Au existat multe incertitudini legate de orientarea lui sexuală, pe care artistul nu voia să le comenteze, lăsând și mai mult loc pentru speculații. La circa 20 ani distanță, Ricky Martin vorbește deschis despre temerile acelor ani.

Ricky Martin și tatăl său, o legătură puternică

În interviul acordat în exclusivitate revistei People de iunie, pe coperta căruia apare, cântărețul povestește că tatăl lui a fost cel care l-a încurajat să-și asume public orientarea sexuală. „În momentul în care am spus public că sunt homosexual, nu vă imaginați câtă iubire am primit de la cei din jur, un tsunami de iubire. Am avut cei mai mulți dezabonați de pe contul de Twitter (în traducere exactă, am fost cel mai neurmărit), dar și cel mai urmărit.'

Artistul mărturisește că voia de mult să iasă public cu această declarație, însă nu știa cum să o facă. Încurajările tatălui său, care i-a pus întrebările esențiale (cine ești, ce te face fericit, ce te-ar face fericit) l-au ajutat foarte mult.

În ceea ce privește relația cu Jwan Yosef, artistul l-a descoperit pe partenerul său pe Instagram, unde i-a admirat lucrările: „am vorbit timp de șase luni prin mesaje, pe Instagram, apoi când am mers la Londra și l-am văzut, am zis, mă voi căsători cu el', a mărturisit Ricky Martin.

Tatăl a patru copii

La cei 49 de ani ai săi, Ricky Martin și soțul său, artistul plastic Jwan Yosef, 37 de ani, sunt părinții a patru copii, născuți cu ajutorul unei mame-surogat: gemenii băieți, de 12 ani, o fetiță de aproape doi ani și un băiețel cu câteva luni mai mic.

Despre aceasta, cântărețul mărturisea într-un interviu din Vanity Fair, că „mi-aș da și viața pentru femeia care m-a ajutat să-mi aduc copiii pe lume'.

Citește și: Frank Sinatra a crezut că Marylin Monroe a fost ucisă

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete