Noi dezvăluiri: Frank Sinatra a crezut că Marilyn Monroe a fost ucisă

Noi dezvăluiri: Frank Sinatra a crezut că Marilyn Monroe a fost ucisă

În ultimii ani ai vieții sale, Frank Sinatra își amintea adesea de iubirile sale, de pierderile sale și de prietenii pe care îi dorea cel mai mult, inclusiv Marilyn Monroe.

În timp ce evenimentele din jurul a ceea ce s-a întâmplat cu adevărat la 4 august 1962, când vedeta a fost găsită moartă din cauza unei supradoze de droguri, rămân un mister, confidentul apropiat al lui Sinatra și fostul manager, Tony Oppedisano, ale cărui memorii sunt scrise în cartea „Sinatra and Me: In The Wee Small Hours', potrivit revistei PEOPLE, cântărețul nu credea că este o supradoză accidentală.

„Frank a crezut că a fost ucisă și nu a trecut niciodată peste asta', scrie el.

Potrivit lui Oppedisano, Sinatra și Monroe erau prieteni apropiați, dar nu iubiți. În timp ce Sinatra a crezut-o frumoasă și amuzantă, el scrie: „Frank a simțit că este prea tulburată, prea fragilă, pentru ca el să se poată culca și apoi să se îndepărteze'.

Cu toate acestea, ea și-a mărturisit cele mai intime secrete, inclusiv relațiile cu John F. Kennedy și Robert F. Kennedy.

Când legăturile s-au încheiat brusc, Tony continuă, „Marilyn i-a spus lui Frank că nu înțelege de ce au respins-o complet după ce a încetat să facă sex cu ei'.

În weekendul dinaintea morții sale, actrița a petrecut timp la celebrul Cal Neva Lodge, în afara lacului Tahoe, parțial deținut de Sinatra.

Ceea ce lumea nu știa, dezvăluie autorul, a fost că ea se afla acolo pentru a petrece timp cu fostul ei soț Joe DiMaggio care stătea în apropiere și că a decis să facă un anunț presei săptămâna următoare că se vor împăca.

Vestea unei conferințe de presă a stârnit un zvon că Monroe avea să împărtășească detalii despre relațiile sale cu John F. Kennedy și Robert F. Kennedy. Dar, scrie Oppedisano, „Frank a spus că nu ar fi dezvăluit niciodată despre relația cu Kennedy'.

„Frank a crezut că dacă conferința de presă nu ar fi fost anunțată, ea ar fi trăit mult mai mult', a mai spus Oppedisano în cartea sa.

La câteva zile de la moartea lui Monroe, scrie el, avocatul lui Sinatra, Mickey Rudin, care a lucrat și el cu Monroe, i-a spus că actrița a fost ucisă. A fost un zvon care circula și în rândul oamenilor lui Mob Boss Sam Giancana. Potrivit cărții, Sinatra a avut mai multe surse care i-au spus aceeași poveste: „Fusese ucisă cu un supozitor Nembutal și Robert Kennedy sau Mafia erau implicați'.

Peste cinci decenii mai târziu, adevărul rămâne un mister. „Teoriile conspirației abundă în continuare', scrie Oppedisano. Ceea ce el știe este că Sinatra a rămas bântuit de moartea ei.

Ea a fost una dintre numeroasele prietene, inclusiv prietenii săi de la Rat Pack, Sammy Davis Jr. și Dean Martin, de care și-a amintit în ultimii ani, când au vorbit, adesea până în zori, la îndrăgitul complex Palm Springs. Poveștile au fost private mult timp, dar acum, la 23 de ani după moartea lui Sinatra, Oppedisano speră că, împărtășindu-le, poate arăta partea umană a legendei muzicale.

Am încercat să creez portretul unui bărbat pe care foarte puțini oameni l-au cunoscut la fel de bine ca mine. Cred că știa că voi împărtăși cândva poveștile pe care dorea să le cunoască lumea', spune el cu drag.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete