Rică Răducanu, care e dependent de păcănele, a răbufnit: „Să închidă sălile, așa n-aș mai toca banii”

Rică Răducanu are 76 de ani și se întreține dintr-o pensie de 1.800 de lei. Fostul portar recunoaște însă că are un viciu de care nu mai scapă: păcănelele. Recent, s-a propus interzicerea reclamelor la jocurile de noroc, el e de acord și propune o măsură și mai dură: închiderea sălilor de noroc.

„Eu aș vrea să le închidă de tot, să închidă toate sălile de jocuri de noroc, pentru că devii dependent de ele. Soția mea ar fi fericită, vă spun sincer, pentru că n-aș mai toca banii. E belea mare cu astea, nu te lași cât trăiești, e mult mai puternic decât tine', a răbufnit Rică Răducanu pentru impact.ro.

Și a continuat: „Te duci, sperând că vei câștiga, ca să mai faci un ban în plus, căci viață e grea. Cu acest gând, al câștigului, intrăm cu toții la păcănele. Eu stau pe acolo și câte 2-3 ore, unde să mă mai duc? Mai socializez și eu, că antrenamente nu am, afară e tare frig', a încheiat el.

Anul trecut, el a dezvăluit și cum s-a apucat să joace păcănele. Se întâmpla pe când Viorel Lis era primar și lucrau împreună. „La pariurile sportive nu joc, nu-mi place, iar când eram jucător de fotbal, nici nu aveam voie. Am însă altă belea.

M-a învățat Viorel Lis cu păcănelele, e ca o boală în oase. Eram consilierul lui și, la sfârșitul programului, îmi zicea: „Hai, Rică, să mergem la păcănele!'. Vă spun, este boală grea, toată lumea mă ceartă', a povestit acesta acum câteva luni, într-un interviu pentru playtech.ro.

Uneori el mai împrumută bani pentru a băga la jocurile de noroc. „De unde dracu bani, eu n-am! Mai iei de la unul, de la altul, tot speri să câștigi ceva. Din pensia mea, doar dacă prind ceva, că mi-o ia nevastă-mea. Nu pun mâna pe pensie, ăia sunt bani minați, trebuie să plătim gazele și lumina, astfel, cum să trăim?', a mai spus Rică Răducanu pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete