Ruby, prima reacție după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Andrei Ștefănescu: „Este frumos și fizic, și sufletește”

Ruby face primele declarații după ce s-a zvonit că formează un cuplu cu Andrei Ștefănescu. Artista neagă că ar exista o poveste de dragoste între ei.

În urmă cu câteva zile s-a speculat că Ruby și Andrei Ștefănescu și-ar fi împărtășit sentimentele unul față de celălalt când se aflau la masă alături de prietenii lor. La masă ar fi fost prezent și Robert, iubitul cântăreței. Ruby neagă că ar exista o relație amoroasă între ea și Andrei Ștefănescu.

„Eu nu m-am întâlnit niciodată cu Andrei şi cu Robert în acelaşi loc şi nu este nicidecum vorba despre aşa ceva. Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care îl are şi atât.

Ne întâlnim la Nea Mărin şi aici se termină povestea. Noi ne întâlnim de cele mai multe ori la Nea Mărin, la emisiuni sau la diverse evenimente. Andrei este un om extraordinar şi îl iubesc într-un fel prietenesc şi amical. Ne înţelegem foarte bine. Îi iubesc şi pe Liviu, şi pe Andrei, îi iubesc împreună. Sunt doi oameni extraordinari, mă întâlnesc de ani de zile cu ei, facem lucruri extraordinare împreună, dar nici vorbă despre aşa ceva. Normal că şi Robert (n.r. – iubitul ei) îi cunoaşte.(…)

„Mi se pare şi urât să mă justific cu aşa ceva. E ca şi cum dau crezare eu'

Mi se pare şi urât să mă justific cu aşa ceva. E ca şi cum dau crezare eu. Andrei este frumos şi fizic, şi sufleteşte, dar nu. În afară de interacţiunea pe care o avem oricând ne întâlnim, este foarte drăguţ. Adică, mie mi se umple sufletul când îi văd pe amândoi pentru că simt sufletul lor şi ştiu că şi ei îl simt pe al meu, dar nu a fost nici măcar loc de o glumă, de ceva, habar nu am. Băieții sunt extraordinari şi îi iubesc, dar nu este vorba despre o iubire sentimentală, o iubire de cuplu. Este vorba strict despre relaţia pe care am reuşit să o construim în timpul participării noastre la diferite show-uri. Sunt norocoasă să îmi desfăşor activitatea printre ei pentru că sunt nişte oameni extraordinari”, a declarat Ruby, potrivit antenastars.ro.

ruby-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Ruby e pe drumul ei, eu sunt pe drumul meu'

Andrei Ștefănescu este uimit de zvonurile apărute și neagă că are o relație cu Ruby. Cântărețul a divorțat în 2022 de Antonia, după o relație de șapte ani, iar apoi și-a refăcut viața alături de Ștefania, una dintre colegele sale de la Antena Stars.

„Eu pe Ruby o apreciez foarte mult, o plac foarte mult din punct de vedere profesional, este o fată extraordinară, un artist desăvârşit şi mă bucur că şi ea simte aceleaşi lucruri pentru mine. Niciodată nu m-am întânit cu ea, cu Robert la o masă sau altceva, singurele momente în care noi ne-am întâlnit au fost emisiunile TV, emisiuni pe care eu le-am prezentat sau în care am fost amândoi concurenţi.

Aşa că e o ştire care nu este adevărată, dar ce-i adevărat e că ne ştim bine, ne apreciem unul pe celălalt atât artistic, cât şi personal, dar nu mai mult decât e cazul. Eu pe Robert îl ştiu, e prieten cu mine, ea la fel, suntem prieteni, avem o prietenie frumoasă, dar atât, mai mult nu există. Ruby e pe drumul ei, eu sunt pe drumul meu, aşa că staţi liniştiţi, nu e nimic real în ştirile astea', a declarat Andrei Ștefănescu, în exclusivitate, la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete