A apărut revista AVANTAJE, ediția lunii octombrie

coperta Avantaje octombrie

Nu vedete sau modele pe copertă, ci femei ca tine!

De 21 de ani, revista Avantaje prețuiește femei ca tine, iar de cinci ani, pe copertă apar doar femei obișnuite, care trec printr-o transformare spectaculoasă de stil și atitudine.

Urmărește, mai jos, materialul video cu prezentarea ediției de octombrie a revistei Avantaje.

Pe copertă, una dintre cele mai pertinente voci ale feminismului din România și, categoric, cea mai frumoasă și mai feminină. Se numește Roxana Dumitrache, are 28 de ani și este din Suceava. Are o siluetă de fotomodel, o frumusețe de divă, calități dublate de o minte brici, o educație aleasă, un CV impresionant și o vocație de militantă dedicată cauzei femeilor. O combinație de neratat pentru o protagonistă de copertă aniversară.

Paginile de modă și beauty readuc în atenție stilul urban atât în vestimentație cât și în machiaj.

În ediţia aniversară de octombrie, revista Avantaje marchează luna de luptă împotriva cancerului, cu dosarul special de sănătate 'Există viață după cancer!', dedicat supraviețuitoarelor acestei boli, care au avut curajul să înfrunte temuta afecțiune, făcând din ea nu un inamic, ci un aliat care să le ofere o altă perspectivă asupra vieții. Trei femei împărtășesc cu dezinvoltură și optimism despre experiența acceptării acestui diagnostic extrem de complex.

coperta Avantaje octombrie

În secțiunea reportaje, citește despre poveștile unor femei care, în momente limită ale vieții lor, au ales să lucreze pe cont propriu, în afaceri de familie care chiar funcționează și care le aduc multă satisfacție pentru că muncesc cu plăcere. E vorba despre designerul vestimentar Mihaela Dulgheru, care a renunțat la o carieră în finanțe pentru a petrece mai mult timp în familie.

Sau povești ale unor femei care în urma unei boli grave a copilului lor, au înființat asociații care militează pentru drepturile micilor pacienți, așa cum a făcut și Adela Chirică, fost model de succes, mama unui copil cu o formă rară de epilepsie, pentru care a înfruntat toate obstacolele posibile ca să-l repună pe picioare.

Pentru că Avantaje preţuieşte femei ca tine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor